Grofica beton.Grofica pamy, alma negra neko iskustva?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Grofica beton.Grofica pamy, alma negra neko iskustva?![]()
kqko izgleda ta gorifcaGrofica beton.
obican peskir je toLjudi ovo je TS, neko je pisao to vec da je bio..., Pitaj je (njega) je li obicna cura ili Transexual![]()
ImaIma li neka preporuka u Travniku sutra?
A tvoj otac je već zaokružio sve te odgovore i poslao ti da ih svima odštampaš, retardu uhljebljeni jedan! Ali ti ne znaš to da uradiš, pa si postavio pitanja svima, da bi mogao da analiziraš i postaviš tezu koja te zanima! Pa smeće jedno!
Okano, nije lijepo tako da se prica o drugima, ali kad ti je kurcina u supku, sranja opet moraju nekuda izac, pa barem na usta..alo retardirani stvore.. dokle ces nas maltretirat sa svojim bolestima..Pogledajte prilog 3951Okano, nije lijepo tako da se prica o drugima, ali kad ti je kurcina u supku, sranja opet moraju nekuda izac, pa barem na usta..
Istina, svako ima pravo na sebe i mislim da oni fino i zarade...dosta je onih koji vole da se opuste sa ovom vrstom "žena"... fetish kao i svaki drugi...kako bi ja volio da mogu jer ovakvih ima i za džabew
Hahahah, pa već sam i ja pisao... On ima svoje opredjeljenje i to nije za nikakvu osudu. Komunicirali smo pozivom i to je to, al' bez dogovora. Neko ko može i želi slobodno mu je da ode i novo iskustvo da doživi. To mu je vjerovatno i jedini izvor primanja, tako da ne maltretirate ni sebe ni njega ako zaista ne želite opuštanje te vrste. Bar nije lažnjak u moru takvih oglasa i ne traži bonove dopune, zato bar zbog toga imajte poštovanja!
ajde seljačino okana, zamijeni idiotu ocu taj stvarno ružni mobitel i otidji lijepo spavati! a ostavi djevojke na miru! imaj u vidu da si seljačina i da kao takav nisi dobrodošao ovdje!Pogledajte prilog 3951Okano, nije lijepo tako da se prica o drugima, ali kad ti je kurcina u supku, sranja opet moraju nekuda izac, pa barem na usta..
uplatis.. kada ti ona dosadi razgovarat ce i drugi na telefon za xbonAmiinasisic na ig i city love iko ista? Trazi xbon ali i razgovara na poziv i salje slike i sve?
Ako ćeš slati xbon, pitaj makar šta će odigrat na kladioniciAmiinasisic na ig i city love iko ista? Trazi xbon ali i razgovara na poziv i salje slike i sve?
alo retardirani stvore.. dokle ces nas maltretirat sa svojim bolestima..
Je li bio neko kod Jelene iz Lukavice. Plava cura tetovirana ?
Koliko bi bijo sex sa tom damom pored tebe sat vremena i možeš li poslati slike od nje na viberNeko u Fojnici trenutno?
Jeli ova iz bl
ako nije musko onda nije prevara.. kupi joj xbon slobodno i posalji nece te zajebatiMa znam da je xbon prevara, ali djeluje da nije musko ili radi sa nekom
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|