Urabo tako agencija i uvijek te salju kod iste koja uopste nije u ponudi inace u anticovoj uliciBio netko sa EGE curama za Pulu. Sve mi se čini kao lažni profil ili agencija koja te pošalje uvijek kod iste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Urabo tako agencija i uvijek te salju kod iste koja uopste nije u ponudi inace u anticovoj uliciBio netko sa EGE curama za Pulu. Sve mi se čini kao lažni profil ili agencija koja te pošalje uvijek kod iste.
a ta jedna u Anticovoj 13 jel liči na nešto?Bilo koja na EGE, ali ne biraj, jer ćeš uvijek, barem za sada, završiti kod iste u Anticovoj 13. Sve lažni profili koji te bukiraju kod jedne te iste, ali ako nisi izbirljiv.
Evo šta je Paskual napisa. To ti je to. Mislim da trenutno nema svoj profil na EGE, ali ako želiš do nje, kontaktiraj bilo koji profil za Pulu, i oni će te poslati njoj.Sad mogu malo dulje opisat.otvara vrata vidim da nije ona. Ujutro potvrdjujem dolazak pitam da li je nina stvarno i oni mi posalju njenu sliku da potvrde i da ja potvrdim.dodjem tamo otvara nek druga na ege pod imenom boomba.mislio sam mozda ih je vise pa pitam dije nina kaze a soma ja sam dogovarao si sa mojim agentom.pita koja je ta nina nikad se nisu vidile i pokazuje mi svoj profil.a znsm da ima tu losu recenziju i mazem joj to. A ona pa sta onda neces natjero je da se skine da vidim dali je bar tijelo kad faca nije nesto u usporedbi sa slikama sigurno 7/8 godina vise i 10 kila vise. Reko ne hvala i otisao. Prostor u centru za parking nocna mora a i zgrada bez veze, app je bar na novo sredjen.
[13:32, 03. 06. 2022.] Elena: Caohttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/tea-pula-oglas-4967867![]()
Elena | željna dobrog provoda |
Zeljna dobrog provoda | 168cm | 25godina Javljanje putem whatsappa: 097 719 7902www.oglasnik.hr
Itko iskustva s njima?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |