GoOnNutrition
Well-known member
Nedjeljom idu na misu

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kaj ti to ozbiljno pitas???
Atraktivna Sara 30
Pružam opuštajuću medicinsku masažu na stolu i ( body to body) masažu nauljenim tijelom u ugodnom prostoru.www.oglasnik.hr
Jel itko uspio okrenuti doticnu?

I mene zanima
Atraktivna Sara 30
Pružam opuštajuću medicinsku masažu na stolu i ( body to body) masažu nauljenim tijelom u ugodnom prostoru.www.oglasnik.hr
Jel itko uspio okrenuti doticnu?
Zasto ne bih ozbiljno pitao? Zanima me jer se kao ne da... pa da vidim jel problem u meni ili stvarno ne siri noge, tj samo masira. Relativno sam mlad, uredan, ona je dobra i uvijek nam je veselo, a kad sam je pitao za nesto vise, rekla je da cemo se dogovoriti sljedeci put. I tako to sljedeci put nekoliko puta...Kaj ti to ozbiljno pitas???
Ako ti nije dala nakon par puta kaj si bio ni ne budeZasto ne bih ozbiljno pitao? Zanima me jer se kao ne da... pa da vidim jel problem u meni ili stvarno ne siri noge, tj samo masira. Relativno sam mlad, uredan, ona je dobra i uvijek nam je veselo, a kad sam je pitao za nesto vise, rekla je da cemo se dogovoriti sljedeci put. I tako to sljedeci put nekoliko puta...
Daje…al preskupo….ne vrijedi tolkoZasto ne bih ozbiljno pitao? Zanima me jer se kao ne da... pa da vidim jel problem u meni ili stvarno ne siri noge, tj samo masira. Relativno sam mlad, uredan, ona je dobra i uvijek nam je veselo, a kad sam je pitao za nesto vise, rekla je da cemo se dogovoriti sljedeci put. I tako to sljedeci put nekoliko puta...

Radi, ali samo vikendomDecki jel radi jos ona Morana na Jordanovcu?
Ona je meni topcina
Imaš negdje komentar netko je napisao,malo potraži.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/ava-oglas-4668726 DAL NETKO BIO KOD NJE?

Atraktivna Sara 30
Bio jucer kod Sare.
Lokacija sveti duh, uzeo sam body to body masazu za 300 krznenih. Super docek, obucena malo spikica skeoz opustena zenska i otiso sam se istusirat. Legao sam dok se ona skinula i namazala nas je uljem i krenula je klizit. Odlicna masaza odlicne sise. Tokom masaze se malo igrala s guzom i jajima i okrenula me i pocela je drkica. Bila je doata napaljena pa smo za jos 100 gore dogovorili i oral. Uzivila se pa se okrenula u pozu 69 sto je bilo brutalno i onda finis.
Usluga 10/10 vracam se opet.
 ljubavni-oglasnik.net

ljubavni-oglasnik.net
				Zovi probaj pa javi.Pozz,trazim po forumu nigdje nitko nije nista napisao ovoj curi,mozda je promijenila nick i broj, pola sata 4oo sat 600 klasika i oral,pa me zanima jel neko bio i jel se isplati da nije neka ludjakinja.
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
nema masaze, akcija u autuPozz,trazim po forumu nigdje nitko nije nista napisao ovoj curi,mozda je promijenila nick i broj, pola sata 4oo sat 600 klasika i oral,pa me zanima jel neko bio i jel se isplati da nije neka ludjakinja.
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Ninfa…mlada,nove cice…ali samo masaža btb i hj na kraju 500 kn oko sat vremena
Atraktivna brineta Lucija, 23 godine
Dođi i opusti se uz atraktivnu brinetu, 23 godine. Opuštajuća i body to body masaža. Sex isključen! Postoji mogućnost…www.oglasnik.hr
Jel bio netko?
Oralni jel barem to ima? Drkat si mogu i samNinfa…mlada,nove cice…ali samo masaža btb i hj na kraju 500 kn oko sat vremena
Super cura…i ugodno ali no sex
|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   |