TylerDurden
Active member
Tamo ti je sve javna tajnaPozdrav,
Ako ima neko provjerene kontakte cura iz Prijedora neka posalje u p.p.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo ti je sve javna tajnaPozdrav,
Ako ima neko provjerene kontakte cura iz Prijedora neka posalje u p.p.
Znaci nista od brojevaTamo ti je sve javna tajna
Naravno da ništa od brojeva! Pa imaš ih desetak, bar je Prijedor najjači. Mislim na stoperke iz Sane, Prijedora i Novog. Sve su na magistrali, al' bez auta ništa a imaš i smještaja sa strane...Znaci nista od brojeva![]()
Znam za to,Naravno da ništa od brojeva! Pa imaš ih desetak, bar je Prijedor najjači. Mislim na stoperke iz Sane, Prijedora i Novog. Sve su na magistrali, al' bez auta ništa a imaš i smještaja sa strane...
Pa eto, 20KM-50KM pa se uklapaj brate...Hvala
Znam za to,
Zato sam pisao da li ima neko neki konkretan prijedlog..Ma daj, pa to ni stapom ne dirati
Moze meni neki kontak ako imate u ppNaravno da ništa od brojeva! Pa imaš ih desetak, bar je Prijedor najjači. Mislim na stoperke iz Sane, Prijedora i Novog. Sve su na magistrali, al' bez auta ništa a imaš i smještaja sa strane...
Teško je od njih broj dobiti, to ti je odmah kraj puta u izlogu. Možeš sada da kupiš ili dođi drugi put...Moze meni neki kontak ako imate u pp
Pozdrav
moze se naciIma li neko kontakt neke starke da razmjenimo unpp
Mozeli broj u p.p.moze se naci
A gdje se moze naci?moze se naci
Jesi bio?ima jedna grofica pamy u sa 061286467
Jel Verica ona crvenokosa sto se nekad muva oko prijedorske petlje?Nema vise ni tih stoperki Prijedor,Novi Grad,Sana...Jedino Verica ostala.Ona je neumorna a gazi sesdesete
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|