Rules
Active member
Ma jedna od 1000. I poštujem je sto se trudi makar da odgovori.Ti si onda 1 od 100 koja odgovori.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jedna od 1000. I poštujem je sto se trudi makar da odgovori.Ti si onda 1 od 100 koja odgovori.
svaka cast, ti si izuzetakAko nista, ja bar odg na poruku.
Mislis podsusedsko dolje?Jel bio ko sa parom sa smokve u podsusedsko polje?
Ja bio jednom i zagubio broj
Susedsko polje zapravoMislis podsusedsko dolje?
Gdje to?Jel se jos viđa netko sa brinetom cca 38 god, vece guze ....muz ili je u drugoj sobi ili je ona sama....

Sto je najgore, ovo mi je i poznato. Ovo je bila nekakva "robinja" sa gospodaricom(barem takav je bio profil sa slikama u galeriji). Valjda ova "njena" na glupaci jos i zaradjuje pa je nudi okolo...Nećete se nešto usrećiti.
Prvo me tražila soma, soma i pol. Rekao sam ne da. Mogu dati 500.
I onda mi je poslala ove šugave slike.
Pogledajte prilog 53Pogledajte prilog 54
I nisam odmah odgovorio i banirali su me da sam drkaroš jer tražim slike.
I onda sam se žalio adminu i vratili su mi profil koji su mi pobrisali.

Zato jer zene spavaju sa kim hoce,a muski sa kim mogu...Po cemu je to zenam lakse tamo...
Iskrica je jos goraA ne vjerujem da je netko upoznao zensku preko smokve,parovi ajd al bas solo zenska,ili bas sve koje su tamo "dobro"izgledaju
Do prije 10-12 godina se moglo naći dobrih žena za free, do prije 7-8 dobrih cura uz donaciju, otad groblje...A ne vjerujem da je netko upoznao zensku preko smokve,parovi ajd al bas solo zenska,ili bas sve koje su tamo "dobro"izgledaju
Upoznali su mene!A ne vjerujem da je netko upoznao zensku preko smokve,parovi ajd al bas solo zenska,ili bas sve koje su tamo "dobro"izgledaju

|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |