BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ne može broj od Marine, to je lični podatak! Ako se potrudite i pročitate par zadnjih poruka na forumu sve vam je servirano na izvolte'...
Ma gdje ce se oni malo pomuciti pa vracati unazad nemoj biti tako grub prema njima hahahaha joj jebo majku sve neki debili da im je servirat trebu na tanjiru da guze i tad bi pitali i zapitkivali sto su ti gacice crvene sto nisu sarene jebem te drzavo

Sve je već rečeno o njoj na forumu...📢
Bio sam i ja kod Marine. Ono sto je neko vec napisao, fina ljubazna, sve ti odgovori unaprijed, sta mozes ocekivati. Mozes traziti malo posebniju masazu, ili neku vrstu njene dominacije bez sexa. To zena nudi i to daje, i to je njena usluga. Sad sto to meni nije odgovaralo to je do mene. Ali sve korektno, bez prevare, kulturno, uredno.

Bio sam i ja kod Marine. Ono sto je neko vec napisao, fina ljubazna, sve ti odgovori unaprijed, sta mozes ocekivati. Mozes traziti malo posebniju masazu, ili neku vrstu njene dominacije bez sexa. To zena nudi i to daje, i to je njena usluga. Sad sto to meni nije odgovaralo to je do mene. Ali sve korektno, bez prevare, kulturno, uredno.
Podrška za damu, bez elemenata prostitucije ona može sebi da zaradi novac i da bude od svakog poštovana!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh