extra riba...dobojkaJe li itko bio kod nje javio sam se trazi 120km pa me zanima da li vrijedi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
extra riba...dobojkaJe li itko bio kod nje javio sam se trazi 120km pa me zanima da li vrijedi?
ja za sutra dogovorio sa njom. Imate cascenje od mene, ovaj sajt stvrano vrijediHahahahahaha ja joj platio uredno,pricala mi o rahmetli ocu kako joj je poklonio sat koji joj je u amanet ostavio...Pocela da mi pusi i zvoni joj telefon kao majku joj auto udarilo i ode i ostavi mi "ocev" sat kao garanciju da ce se vratiti hahah kakav sam ja konj...
Ne kontam, znas ili neznasPratim...
Imas li kontakt od te dobojke ako je dobra, moze li u ppextra riba...dobojka
Pa daj mi taj broj, sta tebe interesuje reci....Ljudi br cu ostavit nmjt pisati svi koji se javljate privatno morate ivi meni proslijedit a ne samo trazite a nista nedajete al picka je strava samo sam poslao kafu i odma na posao nije iz Tz al je svake sedm u Tz
Nije to ta dobojkaextra riba...dobojka
Mozel neki broj ili profilextra riba...dobojka
+38763006997Broj neko od Alme Negra
Hvala,većina je hvale pa da i ja probam+38763006997
Većina ? Ja loš komentar nisam pročito ovdje iskreno.Hvala,većina je hvale pa da i ja probam
https://www.instagram.com/almanegraaa/ Je li ovo njen inst profil..mislim prepoznajes li je li ovako izgleda ako je ona real su slike ?Veoma prijeteljski nastrojena cura. Kako svi imamo malo nervoze u ovim situacijama, što od ovog foruma što od soptvenih psihičkih boleščura, cure te fino dočeka, opusti. Ugodan razgovor, otvoren, opušten, tako da kad se već predje na stvar, imaš čistu gornju i punu donju glavu. Nema žurbe ni srkleta, oral fantazija, oči kad mi nisu ispale. Poze biraš, al nečeš je zateć jer je od gume haman flexibilnija. Svršiš, predahneš i naberi ga...
PS. ja ljepše cure da ovo radi nisam sreo.
Jest, to je onahttps://www.instagram.com/almanegraaa/ Je li ovo njen inst profil..mislim prepoznajes li je li ovako izgleda ako je ona real su slike ?
Jesi bio s njom danas evo taman dogovaram s njom sutra kakva je bilaOdlična je
Nisam i ja dogovaramJesi bio s njom danas evo taman dogovaram s njom sutra kakva je bila
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|