BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Daj hoce li neko iz administracije ukloniti ovog Ivana iz Mostara zbog spamanja teme.
Tip se svadja sam sa sobom, siri lazi i neprovjerene price. Zatpava temu dan za danom.

Isto tako, svako ko spomene bonove treba biti uklonjen jer promovise prevarante i kladionicare koji zaradjuju varajuci na taj nacin.

Pozdrav raja..
Da li neko zna kakve su azijatkinje po Sarajevu? Par njih sam kontaktirao i odma se jave sa konkretnim prijedlozima..
Pozdravv

Daj hoce li neko iz administracije ukloniti ovog Ivana iz Mostara zbog spamanja teme.
Tip se svadja sam sa sobom, siri lazi i neprovjerene price. Zatpava temu dan za danom.

Isto tako, svako ko spomene bonove treba biti uklonjen jer promovise prevarante i kladionicare koji zaradjuju varajuci na taj nacin.
nema ovdje admin slabo zalazi i i sam je mozda u igri, inace u oglasima bi ispod oglasa stavio da mozemo da komentarisemo ili dajemo ocjene ili bar da prijavimo oglas, sve to ne postoji, pa sad, uzmi ili ostavi, nije ovo mjesto gdje ces nac picku da jebes niti tacnu informaciju o bilo kojoj od njih.. onaj ko mnogo ocekuje od ovog foruma - bolje da se isclani.. :)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh