Evo vec duze vremena pratim temu, ali ovdje umjesto recenzija i iskustava, izgleda svi bi da im se servira.
Moje shvatanje svrhe ove zajednice koja ovdje diskutuje , jeste tako, da ako nesto zelis dobiti, trebas nesto zauzvrat i ponuditi, sto bi znacilo potrudi se napisati neko svoje iskustvo i onda trazi od drugih preporuke.
Ja cu ukratko ono sto sam licno probao, sve iz prosle godine.
Elena Sarajevo - Pozitivno iskustvo, uredan i lijep stan, srdacan docek, prijateljska atmosfera, djevojka sasvim solidno izgleda (njene slike) i i trudi se zadovoljiti. Nazalost izgleda da je promjenila broj, jer pokusavao sam je dobito ponovo, ali bez uspjeha.
Ena Sarajevo - isto pozitivno, djevojka je sasvim ok, djelimicno se trudi, ali je vise mehanicka, ali smjestaj je katastrofa neuredan stan bez mogucnosti tusiranja, to je pokvarilo ukupan dojam, inace ostalo sve ok.
Ana Zenica - lazne slike, ali ipak nije fake profil, dobijes uslugu djevojke ni blizu onoga sto je napisano, nema truda ni zelje, ceka se samo da termin prodje, na kraju kriv si sam sebi, ali ipak si dobio sto si trazio.
Ela Sarajevo - ok profil, cura se trudi, ali nije moj tip, mrsava istetovirana, nema sisa, mozda je ok za nekog dobrog *ebaca, ali meni nije nesta
Marina maserka - isto ok, ali bez sexa i orala, 100 KM da ti neko izdrka - neka hvala, nikad vise
ima jos jedna maserka u sarajevu, nije nesto zgodna, ali se potrudi pravo, samo masaza i oral, meni bilo ok
a inace top je bilo u mostaru, one cure sto su radile preko ljeta, ruskinje ili ukrajinke ne znam tacno, ali ni njih vise nema.
Ko ima pozitivno iskutvo iz Sarajeva ili okoline, molim posaljite u inbox, pa mozemo razmjeniti dojmove.