Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bar tebi drug nije daleko BG i NSZnači Bijeljina i okolina ništa. Ni masaža?
Kralju ne dajem joj ja cijenu nisam joj pimp toliko trazi, os jebat plati neces zaobidjiPOLA SATA 100 EURA, JARANE POGLEDAJ CITYOFLOVE KAKVE SU SAT 100 EURA. TA JE MOZDA SAT 100 KM I TO DA SE VESELI. DIZETE IM CIJENU BEZ POTREBE NISU NI BLIZU TE CIJENE
VJEROVAO ILI NE VJEROVAO JA JE DZABE NEBI, ETO TOLIKO.....Kralju ne dajem joj ja cijenu nisam joj pimp toliko trazi, os jebat plati neces zaobidji
Legenda kaže da i dan danas stojiMože li neko da nabavi broj od one starije gospođe sa Prijedorske petlje - BL što je stajala tamo , ne znam da li sada stoji .... Pisalo se na forumu o njoj ...
Koja fuksa?5 minuta = 50 maraka
Jedino da mi padaju pare sa neba![]()
Imene interesuje taLegenda kaže da i dan danas stoji
Može li neko da nabavi broj od one starije gospođe sa Prijedorske petlje - BL što je stajala tamo , ne znam da li sada stoji .... Pisalo se na forumu o njoj
Isto prosao, samo popusio foru...prevara teska, a navuce te zednog preko vode jbg...Brate, ja kad sam probao cura ko dragulj u blatu. Brzo odgovara, fina u dopisivanju, cak ti i slike sa facom posalje. Provuko slike kroz reverse image search nema nista, originali. Sve to bilo fino, kad sam pitao za adresu, cura salje screenove, kako su joj drugi klijenti uplacivali bonove i onda dobiju adresu. Kontam sebi znao sam da je u necemu caka. Tako da....ako ti se da kockat sa 20 50 maraka koliko vec probaj pa nam javi. Ima dosta i zelenih ali i crvenih zastava.
Znaci uplatio si bon?Isto prosao, samo popusio foru...prevara teska, a navuce te zednog preko vode jbg...
Yap, zivuci dokaz za ove sto opet pitaju jel xbon prevara,....a da se razumijemo bilo je prije nego sam otkrio forum....jer te bas navuce, sto je napisao kolega iznad, screenovi s ljudima sto su uplacivali i dobili adresu, ozbiljna operacijaZnaci uplatio si bon?
Znaci supljak... Rekao bi po porukama samo takva, iako meni nije spomenula bonove ali ne bi se usudio ni rizikovati otici na lokaciju...Yap, zivuci dokaz za ove sto opet pitaju jel xbon prevara,....a da se razumijemo bilo je prije nego sam otkrio forum....jer te bas navuce, sto je napisao kolega iznad, screenovi s ljudima sto su uplacivali i dobili adresu, ozbiljna operacija
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|