bullsplit
Member
Ima li sto u okolici Novigrada?Koja iz Novigrada? Jel još aktualna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li sto u okolici Novigrada?Koja iz Novigrada? Jel još aktualna?
Koja je ta i mene zanima,i di su nestale cure sa plavog oglasa istarska županija?Zna li netko nesto vise za jednu sta radi u potpicnu u kaficu. Plavusa
Sehida ja msm da se zove?
Kako se preziva ta sehida dali znaš??Koja je ta i mene zanima,i di su nestale cure sa plavog oglasa istarska županija?
Kako izgleda,ima koji kontakt?Kako se preziva ta sehida dali znaš??
NeznamKako se preziva ta sehida dali znaš??
A jesi siguran uopce da radi za pareZna li netko nesto vise za jednu sta radi u potpicnu u kaficu. Plavusa
Sehida ja msm da se zove?
Da li netko zna jel Martina još aktivna? I gdje se cura nalaziMartina je super cura..!
Zvao netko? Bio netko? Će se vratit?Nešto novo?
![]()
Atraktivna cura kratko u Puli
Caoo kratko sam u Puli i ako si željan dobre zabave javi mi se… Maloljetni ne dolaze u obzir!www.oglasnik.hr
Prevara..trazi bon..ne znam tko jos nasjeda na toZvao netko? Bio netko? Će se vratit?
Pozdrav Viaumago, može li kontakt od plavuše pula i plavuše monte zaro. Hvala.Eto posjetih plavušu monte zaro, nakon plavuše pula pa da bacim usporedbu
1.plavuša pula-mlada, visoka, jače građe, korektna, ugodna, fer, cijena 600/900
2.monte zaro-cura oko 30-35g,srednje visine, srednje građe, pričljiva, korektna, ugodna, cijena zavisi o vremenu seanse
Minus, nije bilo struje, nije bilo grijanja, smrzo se ko pič...Kurac mi inaće mali, od hladnog se još više skvrčio
Navodno gazda nešto prčkao pa nema struje, a ja se nisam sjetio da trebalo samo sklopku dignut... A dobro, odradio sam posao
Nakon mene u 17 h bio je možda i kolega koji ovdje pa se nadam da se on tog sjetio te mu bilo toplo...
Monte zaro se stvarno trudi da ugodi po svim pitanjima
Šteta da nije negdje na bližoj putanji, negdje oko poreča bi bi joj čest gost. Da je barem više takvih cura...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|