BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ovaj Marko jeste poklopac ali ima tu malo istine sto on dobacuje... 300-350KM jeste puno za ove cure. Ipak, sve su ovo klinke od 19-23 god, kojima je vrhunac da legnu na ledja i rasire noge ili da se naguze pa plus na to neiskustvo ti jos bahato kaze koliko puta mozes svrsiti u tih sat vremena, pusenja preko kondoma, nemoj ovako, nemoj 'onako . A da ne pricam o tome sto trazi selfi prije sastanka itd... Moje misljenje je da se ne isplati jebati domace za te pare.

Ovaj Marko jeste poklopac ali ima tu malo istine sto on dobacuje... 300-350KM jeste puno za ove cure. Ipak, sve su ovo klinke od 19-23 god, kojima je vrhunac da legnu na ledja i rasire noge ili da se naguze pa plus na to neiskustvo ti jos bahato kaze koliko puta mozes svrsiti u tih sat vremena, pusenja preko kondoma, nemoj ovako, nemoj 'onako . A da ne pricam o tome sto trazi selfi prije sastanka itd... Moje misljenje je da se ne isplati jebati domace za te pare.
To sto znam sve o svakoj (to mi posao), trebad reci hvala i ti i ostali majmuni poput tebe, a ne srat

potpisujem...jebao sam njemice taki reci prave dame 30ak god
ne završih priču....znači djevojk nekih 30 god za 100 eurica daju sve od sebe ljubaznost zadovoljstvo ti pruže sami ih tretiraj normalno tako ti i vrate znači prave profesionalke. Lana je ajde ok djevojka nista posebno valjda će naučiti da u ovom poslu bahatost ne prolazi ali trenutno ovde je slaba konkurencija pa valjda može joj se

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh