Pa kad svaki post ona. Mislim da cura ne može ni spavat u miru dobila štucavicu od ove dvojice . Ovaj ni dalje Federer ne kuži sto je krivo napravio sto je platio 10x vise i sao se javno hvalit.Hhaha vec je i Ventura popizdeo od Viki![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad svaki post ona. Mislim da cura ne može ni spavat u miru dobila štucavicu od ove dvojice . Ovaj ni dalje Federer ne kuži sto je krivo napravio sto je platio 10x vise i sao se javno hvalit.Hhaha vec je i Ventura popizdeo od Viki![]()
Sigi kaj nisi ti otišla jbtHhaha vec je i Ventura popizdeo od Viki![]()
Tako ninja kad dođe kurvi svakoj toj kaže .A sad pred tobom stojim...
Ljubavi se ne bojim...
A nije baš svakoj samo one koje me zadovolje hahaTako ninja kad dođe kurvi svakoj toj kaže .
Ne znas citati... Idem sutra, odnosno danas posljepodne....Sigi kaj nisi ti otišla jbt
PacheniciTako ninja kad dođe kurvi svakoj toj kaže .
Ma to znam nego rekli si da ideš sa foruma i evo tebeNe znas citati... Idem sutra, odnosno danas posljepodne....
Daj ga povedi sa sobom. Malo ga bučni u more da dođe sebi dok još ima komeNe znas citati... Idem sutra, odnosno danas posljepodne....
Pachenici![]()
Odi spat SigiPachenici![]()
Odi ti kod crne pantere vidim voliš mršave. Isto pišu ds je najbolja u gradu . Moraš provjerit toOdi spat Sigi
Ova ti je dobra baš si me nasmijaoDaj ga povedi sa sobom. Malo ga bučni u more da dođe sebi dok još ima kome
Ako ga primiOdi ti kod crne pantere vidim voliš mršave. Isto pišu ds je najbolja u gradu . Moraš provjerit to
Ma inaće volim cure sa oblinama ali Viki je mršava ali mi se sviđa radi pristupa a i zgodna je jbgOdi ti kod crne pantere vidim voliš mršave. Isto pišu ds je najbolja u gradu . Moraš provjerit to
Ma neću ić kod njeOdi ti kod crne pantere vidim voliš mršave. Isto pišu ds je najbolja u gradu . Moraš provjerit to
Sad je i Pantera postala izbirljiva... Ja nemogu danas vise ovo... Uzrujali ste me...Ako ga primi
Njega kuci niko ne cekaDaj ga povedi sa sobom. Malo ga bučni u more da dođe sebi dok još ima kome
Njega kuci niko ne ceka
U tome i jeste problem...
Zasto neces kod nje ici?Ma neću ić kod nje
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|