Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozz, ja sam bio meni je super,ja još volim doći u samostojećim čarapicama ili najlonkama nema ništa protiv, starija je gospođa,plavuša možeš ju dirati gdje hoćeš, ne gleda na sat,na kraju ti ga zdrka do svršavanja, 300kuna je pola sata lokacija je Trnsko.Pozz.. jel bio ko na masazi kod Veronike.. kakva su iskustva i dojmovi?
Može li neki kontakt ili link od gospođe? HvalaPozz, ja sam bio meni je super,ja još volim doći u samostojećim čarapicama ili najlonkama nema ništa protiv, starija je gospođa,plavuša možeš ju dirati gdje hoćeš, ne gleda na sat,na kraju ti ga zdrka do svršavanja, 300kuna je pola sata lokacija je Trnsko.
Može li neki kontakt ili link od gospođe? Hvala
Hvala![]()
Erotska masaža kod Veronike - Masaže i striptiz - Ljubavni oglasnik
Tko svojom nogom kod mene kroči,dobit će nove sexi moći. Bilo po noći ili po danu imaj me u planu. Sexi moći suljubavni-oglasnik.net
Nema na čemu, slike su prave
Mora se biti uporan, od 15-23 radiNe javlja se, ima neko da mu se mozda javila?
Ako voliš starije matorke od 50+ godina onda uživajJel masaza dobra?
700kn joj je seksDa li ima komplet
Možeš ju dirati gdje hoćeš, i dozvoljava jedan prst u pičkicu da joj gurašPozdrav, bio mozda jos netko? Neki dojmovi? Posjetio bih Veroniku pa ako ima neko ko je bio nedavno![]()
Prostor uredan?Možeš ju dirati gdje hoćeš, i dozvoljava jedan prst u pičkicu da joj guraš
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|