Plovak1990
Well-known member
SLOVENIJA - Iskustva & recenzije
Dali itko zna dali u Sloveniji se može naći šta za sex?

Evo vam da izbjegnete ako se nađete u prilici

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ima jos link na nju?Ne znam je li itko od vas bio kod one Brazilke Lorene, meni je ona bila top. Uzeo pola sata, na kraju ostao više od sat vremena. Dakle vrhunska jebačina, svaki segment vrh.
Jbg bezveze puši sa kondomom to nije toLjubi se a oral je bio sa kondomom. Meni je dobro sa svakom koja me oće.
Ma krivo si razumjela ja sam rekao da je Venti zadovoljan bio sa tobom kužišKod mene nije bio
Baš je tako zgodna?Frende zaokruzio bi ja na 300 kod lorene ali ne da
Kam spadaju Latvijanke našao neku al ne znam kamo spadaBolja je usluga kod ruskinja i ukrajinki
Bila je moja recenzija tu na forumu, ali ne mogu je naći, ne znam je li možda obrisana slučajno :/ Baš pretražujem.Jel ima jos link na nju?
Sve je to sssrKam spadaju Latvijanke našao neku al ne znam kamo spada
Nisam nikad bio kod njeMa krivo si razumjela ja sam rekao da je Venti zadovoljan bio sa tobom kužiš
U Latine neKam spadaju Latvijanke našao neku al ne znam kamo spada
Ako je prije nego je mod otisao, onda ti je on obrisao da.Bila je moja recenzija tu na forumu, ali ne mogu je naći, ne znam je li možda obrisana slučajno :/ Baš pretražujem.
Je ali napeta nam je sto nam ne daBaš je tako zgodna?
Pa kaj nisi rekao da si jebao Sig kak sad toNisam nikad bio kod nje
Možda traži nekog drugačijegJe ali napeta nam je sto nam ne da
Nekog kao ti hahaMožda traži nekog drugačijeg
Zezali smo sePa kaj nisi rekao da si jebao Sig kak sad to
Da, sad vidim da nema dosta mojih recenzija više. Ne kužim zašto je brisao recenzije Latina :sAko je prije nego je mod otisao, onda ti je on obrisao da.
Aha znači samo Sombi ju je jebao jeldaZezali smo se
Pa tako 8-9 puta...Zezali smo se
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |