Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je i mene zanimalo ali nisam dobivao odgovor...Zna li tko rade li ovi saloni ili ne? U Lj.P. je bilo par prejebenih maserki, a u Smičiklasovoj vrhunsko pušenje... Ako saloni ne rade, možda netko zna gdje su cure sad?
U Smičiklasovoj sam se druzio sa plavušom,Nina,40ak godina,odlična osoba i da,bila je vrhunska u svome poslu...Ne znam gdje je ali rado bih doznaoToliko iskusnjara, a nitko ne zna... ja sam godinama išao u taj salon, sve do korone jbg...
Bile su dvije top cure, jedna plava, malo deblja cca 30 god i jedna udana, +40.... tako mi je žao da nisam brojeve uzeo...
možda su u zatvoru, ili otplaćuju kazne. Posto ovako javno pisete ulice i lokacije naravno da ih nemaZna li tko rade li ovi saloni ili ne? U Lj.P. je bilo par prejebenih maserki, a u Smičiklasovoj vrhunsko pušenje... Ako saloni ne rade, možda netko zna gdje su cure sad?
Lokacija i ulica u Zagrebu je bezbroj a policija ionako zna za njih..možda su u zatvoru, ili otplaćuju kazne. Posto ovako javno pisete ulice i lokacije naravno da ih nema![]()
Probaj na španskom, pored erste bankeZna li tko rade li ovi saloni ili ne? U Lj.P. je bilo par prejebenih maserki, a u Smičiklasovoj vrhunsko pušenje... Ako saloni ne rade, možda netko zna gdje su cure sad?
Bila je tamo radila Nina(barem se tako predstavljala)50 ak godina(sada)simpa plavuša kraće kose ......Nismo u zatvoru, iako je bilo blizu
Tko vas zanima?
Da li imate ideju kako je pokušati pronaći...?Ona sad vjerojatno više ne radi. Uz troje unučadi i 12-satni posao čistačice....ne znam da više ima energije kao prije. A i uz sva sranja koja su bila....
Samo kažem da je ta žena bila jako jako draga i naravno nudila je vrhunsku uslugu,barem po meni i mojem ukusu...Nisam više u Zg...ne znam. ...Jedino da se vratim pa procackam po starim mjestima...
Nažalost ništa više ne pomaže kada je kontakt pukao....I ne znam što još da vam kažem....
ostaje FacebookNažalost ništa više ne pomaže kada je kontakt pukao....
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|