Kineske / tajlandske masaže

Može pomoć. Počeo sam ići na ove tajlandske masaže čisto zbog masaže. E sad, počeo sam razmišljati o nekakvoj drkici jer to kao te tajlanđanke rade. Bio sam u dva salona u ZG. U jednom sam nakon masaže pitao kao jel može happy end i ona je nešto gestikulirala kako drka kurac i onda je rekla kao no,no. Aj dobro.

Malo mi neugodno opet ić u taj pa odem u taj drugi. Danas sam bio po treći put i masira me jedna maserka prvi put, uljna masaža. Dok sam ležeao na leđima pitala me kao jel me smije masirati po trbuhu, reko može zašto ne. I u roku od 10 sekundi se meni digne ko barjak u svatovima i dok me masirala po stomaku više puta me "zahvatila" podlakticom. Cijela ta masaža stomaka je trajala komično kratko, ono 60 sekundi.

Jel to kao bio "upit" nje jel hoću drkicu il preduboko ovo gledam:ROFLMAO:?
Pokaži im pare.

Pokaži im pare.
Pitaj ih.
Može pomoć. Počeo sam ići na ove tajlandske masaže čisto zbog masaže. E sad, počeo sam razmišljati o nekakvoj drkici jer to kao te tajlanđanke rade. Bio sam u dva salona u ZG. U jednom sam nakon masaže pitao kao jel može happy end i ona je nešto gestikulirala kako drka kurac i onda je rekla kao no,no. Aj dobro.

Malo mi neugodno opet ić u taj pa odem u taj drugi. Danas sam bio po treći put i masira me jedna maserka prvi put, uljna masaža. Dok sam ležeao na leđima pitala me kao jel me smije masirati po trbuhu, reko može zašto ne. I u roku od 10 sekundi se meni digne ko barjak u svatovima i dok me masirala po stomaku više puta me "zahvatila" podlakticom. Cijela ta masaža stomaka je trajala komično kratko, ono 60 sekundi.

Jel to kao bio "upit" nje jel hoću drkicu il preduboko ovo gledam:ROFLMAO:?

Pokaži im pare.
Pitaj ih.

Meni totalno drukcije iskustvo,usluga itekako opravdava cijenu ako se dobro ispregovara unaprijed .
Sat vremena 2 svrsavanja sa odlicnom masazom,mazenjem i prstenjacenjem uske pickice za 100 eura sasvim solidno za probat.
Najveci minus je higijena wc-a koja je ocajna i zbog koje ne bi ponovio osim ako bi penetrirao svog pitona u onu malu sirotu tajlandanku.
Gdje je to?

Bio nedavno, B2B sat vremena s oralom bez 100 europljana

Masaža čak i solidna, oral isto, opuštajuca atmosfera. Masira leđa prvo pa te naulji i krene B2b pa okret i jos malo B2b pa pušenje. Ne smeta ju diranje.
Cura izgledom ništa posebno ali simpatična. Higijena dobra, tuš prije i poslije, čisti ručnici sve korektno.
Ako ništa barem se lako i brzo dogovori s njom to mi je u tom trenutku bilo kljucno ali da bi ponovio cisto sumnjam, za te novce se da nac i bolje

Al cura se stvarno potrudi, lijepo stenje dok te masira i zna prepoznat kad treba koji dio tijela dirat. Ko voli nek izvoli

Bio nedavno, B2B sat vremena s oralom bez 100 europljana

Masaža čak i solidna, oral isto, opuštajuca atmosfera. Masira leđa prvo pa te naulji i krene B2b pa okret i jos malo B2b pa pušenje. Ne smeta ju diranje.
Cura izgledom ništa posebno ali simpatična. Higijena dobra, tuš prije i poslije, čisti ručnici sve korektno.
Ako ništa barem se lako i brzo dogovori s njom to mi je u tom trenutku bilo kljucno ali da bi ponovio cisto sumnjam, za te novce se da nac i bolje

Al cura se stvarno potrudi, lijepo stenje dok te masira i zna prepoznat kad treba koji dio tijela dirat. Ko voli nek izvoli
ma sve su se obezobrazile znači samo da te se riješe 100 e za puzanje po tebi sa cicama jedva dvojka oglasi pod aya pa tako nešto ništa ne vrijede prijašnja ekipa je bila bolja skužile su da mogu zajebavati jer i one vj.čitaju forum .

Imamo li kakvu novost oko tajlandjanki ? Bio danas u jednom salonu u centru, vrhunska masaza, bas vrhunska... Nisam ni pitao za nesto ekstra, nego bas gustao. Ima ista novoga osim Palmoticeve a da nas razveseli ? Moze i u inbox :)

Napisao da sam bio na klasika thai masazi bez ikakvih dodataka i da je masaza bila fenomenalna. Radi se o Buaban salonu. Ima dosta kolega koji ne vole javno dijeliti info...pa eto.

Bio sam prije 2 dana kod dotične, pošto su recenzije ovdje bile uglavnom okej, a baš sam htio da mi ga neka izdrka i popuši.

Dogovor: poslao poruku na eng na wa, dobio odgovor za 5 min, potvrdio termin, došao 2 min prije termina, sve glatko bez problema. Bojao sam se da je otišla već, jer ste pisali da je tu još mj, ja sam ju pitao rekla je da će biti još mj, dva, ovisno.

Lokacija: novi zg, rentan apartman (nov, veći), osim nje u stanu nisam nikog vidio, niti prošao kraj nekog u hodniku prilikom dolaska. Čista prostorija, nova plahta, tuširanje.

Izgled: klasična thai girl, niska, sitna, nije ljepotica, nije ni gabor, meni je baš ono kao klasična thai girl. Nekome je to spektakl, meni okej. Tijelo mršavo (ne anoreksično), male sise, malo dupe, jako uska pica.

Akcija: 100 europljana za 30 min. Nisam ništa od usluge dogovarao unaprijed, već na mjestu me pitala što želim pa sam uzeo masažu i seks 30 min. Plaćanje odma prije.

Prvo me počela masirati po leđima, pa guzica, vrat, ramena… , masaža kao masaža ništa posebno, nije loše nije ni wow.

Onda je krenula b2b, nauljila je sebe i mene i počela se klizati po meni, stenjati mi na uho, to je bilo stvarno okej, s picom i klitom mi se trljala onako sama po guzici, vidio sam da joj paše, okrenuo sam se, otišla je u 69, stavila mi je picu na glavu i počela ga agresivno pušiti bez kabanice, a ja sam nju prestenjario od iza. Skroz je bila mokra i napaljena, čak je i ona rekla stop, idemo na jebanje. Stavila mi je kurton i počeo sam ju udarati u svim pozama. Reverse kaubojka, sama skače ko blesava, misionarka + diranje po klitu, pa se sama dirala, svršila je dvaputa. A ja ju bušim i bušim, okrećem ju u doggy i do kraja nabijam koliko ide, baš uništavanje teško, vadim van, skidam kabanicu i obilno špricanje po leđima i šupku, pici.

Znači, šamarao sam ju po guzici, stisko joj bradavice, prstenjario ju od iza, od naprijed, trpo u kojoj god pozi sam htio, ona je već mrtva doslovno bila nisam ni malo štedio, baš kako volim s kurabama.
Poslije tuš, grli me i ćao.

Uzeo pola sata a od početka akcije do izlaska je prošlo cca 50tak minuta, zašto ne znam, ali evo. Kao da sam uzeo sat haha. Nije ništa rekla, a ja trpo.

Nema gledanja na sat, presing ni ništa.

Sveukupno: 8.5/10

Akcija stvarno dobra, prostor i higijena dobra, meni osobni taj thai izgled nije nešto napet.

Da li ću ponovno ići? Apsolutno, samo sljedeći puta preskačem masažu i odma na udaranje.

Peace out ✌️
Forum kolega.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh