BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ma evo baš sad sam je pitao za usluge koje nudi, tako da AI sranja rezerviraj za sebe
Nisi ni trebao pitati, nudi jebanje u neovaginu koju je napravila vaginoplastikom. Ako bude stavljala dosta lubrikanta i bude li se čulo "prdecanje" iz neovagine nakon penetracije tvoje kurčine, to će ti biti naznake da je post-op ("prdecanje" je normalni popratni efekat, jer sam to doživio više puta kad sam jebao post-opeovke).

Dogovorio s ove dvije
Dočekale me dvije ružne. Nemaju veza sa slikama oglasa. I ne rade pola stvari što smo se dogovorili preko poruka. Okret na vratima.
jesu bile totalno druge cure? il one al dosta su gore licile uzivo?

Uzivo njih dvije izgledaju kao na slikama, mozda cak i bolje. Ovdje su ocito druge cure u pitanju.
stvarno ne kuzim zasto to rade , mozda i ove cure same ne kontaju da im stavljaju lazne oglase sa njenim likom. a i oni koji stavljaju ih ne kontam , Bukvalno samo se radi prelos marketing za nju i onaj koji bi htio ic kod nje kad ona stvarno moze nece opet jer su ga jednom zajebali , nez sta misle jer misle samo da uhvate ljudi na foru aj on ce svaku nije bitno. lol

stvarno ne kuzim zasto to rade , mozda i ove cure same ne kontaju da im stavljaju lazne oglase sa njenim likom. a i oni koji stavljaju ih ne kontam , Bukvalno samo se radi prelos marketing za nju i onaj koji bi htio ic kod nje kad ona stvarno moze nece opet jer su ga jednom zajebali , nez sta misle jer misle samo da uhvate ljudi na foru aj on ce svaku nije bitno. lol
Zato što ćeš doći napaljen, pa možda ostaneš. Oni idu na tu foru.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh