Ja neznam o čemu se tu radi s tim njihovim grupama i crnom listom, šta se boje tolko ljudi

meni istekne valjda svaka SIM kartica koju kupim jer je neaktivna u telefonu jer koristim broj samo za dual Wapp pa kad trebam nazvat neku na P.O. svake prijestupne vidim da nemam signal/mrežu pa odem po novu karticu, promjenim i na dual wapp-u broj i sve po starom...i tamo di sam bio više puta sam se znao javit sa par raznih brojeva pa se cura cudi kad dođem kao - o pa to si ti

...al da nas prate to stoji...jedan kolega kojeg neću imenovat se žalio ovdje i na telegramu na jednu curu s kojom sam bio dobar, da ga je izignorirala nakon prvog dogovora pa sam je pito zaš ga je odjebala i kaže da je provjerila recenzije i popljuvale su ga druge cure, da ga se teško rješit nakon što istekne vrijeme i još par sitnica negativnih...a sve sam to sazno zbog nicka na telegramu koji mu je isti kao na wappu pa mi je screenshotala njen razgovor s njim i njen razgovor u toj grupi di su cure rekle negativne stvari za taj telefonski broj i nick....mjenjajte brojeve i nickove redovno i necete ni osjetit ta njihova sranja...