Veze nema sa oglasom. Napisao sam par recenica o njoj.Zna li netko kakva je ova Supetra ?
![]()
Brineta 35
Zrela, opuštena i njegovana dama – 35 godina, 170 cm, 70 kg, grudi 5 – pruža ugodna, diskretna druženja u privatnom prostoru.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veze nema sa oglasom. Napisao sam par recenica o njoj.Zna li netko kakva je ova Supetra ?
![]()
Brineta 35
Zrela, opuštena i njegovana dama – 35 godina, 170 cm, 70 kg, grudi 5 – pruža ugodna, diskretna druženja u privatnom prostoru.oglasnik.hr
ima koja da radi anal?
Ne znam, ali čim u oglasu stoji ovako nešto "nisam mrsavica, a niti tenk"....to ti znači da je više tenk nego mršavica. Barem iz mog iskustva...osim jasno ako ne voliš "malo" jačeJel se zna ista o ovoj
![]()
Tvoja Maza !
Mazit cu te i paziti, ALI SAMO KOD TEBE, samo na više vremena. Imam dugu plavu kosicu, okice kao Bambi, trepavice kao anime, grudi skoro kao Pamela (4), nisam moglasnik.hr
Veli mi na wocap poruku "klasika, oral, sex, pola sata 100e". Na pitanje dali se placa kešom - odgovor "tako je".https://oglasnik.hr/osobni-kontakti/giaaa-oglas-6529654
jel bio ko kod ove curke. ne izgleda mi lose.
SkupoVeli mi na wocap poruku "klasika, oral, sex, pola sata 100e". Na pitanje dali se placa kešom - odgovor "tako je".
pa i nije skupo ako je prava slika i lepo izgleda.
pa onda se placa kesomVeli mi na wocap poruku "klasika, oral, sex, pola sata 100e". Na pitanje dali se placa kešom - odgovor "tako je".
idem ja proveriti da je to ta devojka sa slike.Pošto mi je na poruku "javit ću ti se" odgovorila sa "važi", moguće da je ženska iz Srbije. One rijetko stavljaju slike (barem iz mog iskustva) koje odudaraju od stvarnog stanje.
Željno isčekujemo recenzijuidem ja proveriti da je to ta devojka sa slike.
Ima vec par recenzija o njoj, kazu da nije dobraŽeljno isčekujemo recenziju![]()
Zvao sad, javila se ženska, 100 eura pola sata, 200 satJel se zna nesto o ovoj? Vidim da po sifri nema nista na forumu i vidim da je nema na wappu
![]()
Sexy Lea!
Mlada Lea 22 godine pruža nezaboravno druženje samo, nazovi dođi i zabavimo se zajedno na obostrani užitak. Molim samo jedno, da se držimo dogovorenih termina.oglasnik.hr
gle ne moze svakom da odgovara ista osoba, to je normalno. ja sam isao kod jedne gde su svi govorilki da je losa a meni bila topIma vec par recenzija o njoj, kazu da nije dobra
Koja?gle ne moze svakom da odgovara ista osoba, to je normalno. ja sam isao kod jedne gde su svi govorilki da je losa a meni bila top
ne radi vise vec dugo
Slike I mozda jesu njene, ali godine cisto sumnjampa i nije skupo ako je prava slika i lepo izgleda.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|