Jel ko bio kod ove.PLAVUŠA MILF
Istočno Sarajevo, ponedjeljak, od 11:00h do 20:00h
062 137 254
Kakva je? Vrijedi li otici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ko bio kod ove.PLAVUŠA MILF
Istočno Sarajevo, ponedjeljak, od 11:00h do 20:00h
062 137 254
EGEgdje je objava
Dobra,bila je prosle godine u BL. Odlicnu i masazu dobijes
Kako se zove butik da pogledam i jaMa ja mislim da je fake čuj dolazi frajer sa njom ko da je elita neka jbt a i gledao sam na fb stranici tog butika tu plavu za 200km ima 10x boljih brazilki
Ni kurcu nije drska samo tako bacanje oaraOva anita doboj sa sex oglasa jel bio tko
Butik paris lukavacKako se zove butik da pogledam i ja
Jel moze broj pozz?Moze broj poz
Moze li broj..Zeničanka, 48 godina, sise trojka, sex uz kondom. Pola sata 80 KM, sat 150 KM.
Pitao sam kineskinju zašto nema njihovih mladi cura u ponudi i ona mi kaze da je razlog što smo mi za njih previše kurati pa angažuju razvedene koje su rađale a I za njih je problem dužina jer ih nabijamo u matericu i izazva bol.U Bijeljinu stigla nova tura Kineskinja ne lice na one cure sa slike..na slikama top modeli plavuse... A uzivo standard kineska roba![]()
Jeli Gazdarica Kažu Da se Jebe za PareButik paris lukavac
Ima li ko prepisku da se ta zena jebe za pare, kako kaze da ce tuzit ovo sto se za nju pise.Jeli Gazdarica Kažu Da se Jebe za Pare
Ja sam samo jednom bio,bila neka 40+,cista dobrog fit tijela i dobro pušila,ali čim je kreneš nabijat buni se i vadi ga,kao boli je ne može..da se razumijemo,ne treba biti ni divljak pa je lomit od kurca,ali digla mi tlak pa sam ga izdrkao po sisama i otišaoPitao sam kineskinju zašto nema njihovih mladi cura u ponudi i ona mi kaze da je razlog što smo mi za njih previše kurati pa angažuju razvedene koje su rađale a I za njih je problem dužina jer ih nabijamo u matericu i izazva bol.
Ja ne znam neko je samo ovdje postavio brojeve i naziv butika i zaista jedan od tih brojeva se nalazi i na fb stranici tog butikaJeli Gazdarica Kažu Da se Jebe za Pare
Jel ima negdje da se pogleda neka njena slika, javi u pp.... PleaseMoja preporuka Mostar plavusa 062 137 254
Moze pp malo bolje da mi objasnisNi kurcu nije drska samo tako bacanje oara
ljubi MiniPa nije to minute već Moona.
Nemojte beze djevojku kuditi.
Minie je cura iz Lukavice i nije ni prljava ni narkomanija.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|