Libertiner
Active member
...nisi ti nesposoban naći pičku, nego su pičke nesposobne dati seks za seks - to je tako, uvijek one nešto za to traže za uzvrat (ili novac kao npr. seks-radnice ili tvoje živce, tvoju radnu snagu itd.) . Pecuh ti nije daleko, nekih 70 km; tamo ima redovita ponuda. Moraš ćeš naučiti kotisti translator (ako ne znaš Mađ. jezik), jer Mađarice - da im piše i u profilu da govore engl. itd., to je samo rudimentarno i nedovoljno da strpljivo s njom možeš izpregovarati uslugu odn. da ti se ne desi da ona "radi s nesporazumom". Link ponuda Pečuh:Poz imam 27g i jednom sam sex imao sa 22g pa me zanima imate li mi sta preporucit krenio bi jebat kurve posto sam nesposoban doc do picke okolica našica sam.
Rosszlányok.hu - szexpartner Pécs lányok
Szexpartner Pécs lányok. Szexpartner kereső, szexpartner keresés: A legnagyobb szexpartner kereső oldal a rosszlanyok.hu Magyarországon. Itt van a legtöbb valós Pécs szexpartner és szexpartner kereső.
rosszlanyok.hu
Cjene su okvirno 1/2 h 40-50 €; 1 h 80-100 €. Kako uspiješ izpregovarati. Ako npr. traži 100 € za sat, ne odmah pristati, ponudiš 80 €. Ako to ona prvo odbije, samo kažeš "predomislit ću si, možda ti još javim". Ne rijetko stigne onda njezina poruka i pristane na 80 € za sat. Sretno!