Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a zasto ta ana postoji samo kod novih korisnika/clanova ovdje, cudno da nema neki staari provjereni clan da je bio kod nje da potvrdi da postoji i radiPozdrav, dečki! Nakon razmišljanja, odlučio sam se upustiti u ovaj sport kako bih više vremena mogao posvetiti drugim hobijima ...
Bio sam prošli mjesec prvi put kod Ane koja dolazi u Brčko, i bilo mi je ok iskustvo za prvi put u ovom sportu.
Ako neko ima prijedlog za nekog iz Brčkog, Srebrenika, Bijeljine, Orašja ili Gradačca, bio bih zahvalan. Nemam ništa zauzvrat da ponudim osim hvala ...
Postoji, novi nju mogu da nađu na oglasu a za druge treba preporuka. Vjerovatno dolazi do zabune jer je nazivamo različitim imenima, ja sam je nazivao beogradanka. Solidna usluga a i cijena, pozitivno što nudi više opcija, sat vremena, pola, masaza sa oralom, šalje realne slike. Ako se kome ne svidi uzme masazu sa oralom i nije džaba došao. Bijo sam par puta kod nje.a zasto ta ana postoji samo kod novih korisnika/clanova ovdje, cudno da nema neki staari provjereni clan da je bio kod nje da potvrdi da postoji i radi![]()
Imas jedino na EGE i City Of Love Kurvicu22 ,ona jedina od domacih sto ima u Tuzli i da je aktivna u ovom poslu i da ti je mogu preporuciti jer generalno Tuzla je najslabija i ima samo zatvoreni krug musterijanesto u tuzli domace ako ko ima broj
Ne odgovara mi ona bezveze a cijena ko da je bombaImas jedino na EGE i City Of Love Kurvicu22 ,ona jedina od domacih sto ima u Tuzli i da je aktivna u ovom poslu i da ti je mogu preporuciti jer generalno Tuzla je najslabija i ima samo zatvoreni krug musterija
A kome vi bez para odgovarateNe odgovara mi ona bezveze a cijena ko da je bomba![]()
Dobra je anaa zasto ta ana postoji samo kod novih korisnika/clanova ovdje, cudno da nema neki staari provjereni clan da je bio kod nje da potvrdi da postoji i radi![]()
Jel jos uvijek trazis 100km za 20 minuta pusenja?Sarajevo Amela whatsapp 062243455
Brate nisu pare u pitanju nego zena ni lijepa ni zgodna sta da platim em 50godina ima a tamo stavila 35A kome vi bez para odgovarate![]()
Ne odgovara mi ona bezveze a cijena ko da je bomba![]()
Pa sto joj se onda javljas i pitas za nize, budi iskren a ne ovde pises nije nestoBrate nisu pare u pitanju nego zena ni lijepa ni zgodna sta da platim em 50godina ima a tamo stavila 35![]()
A ti si mi lijep ko pickaBrate nisu pare u pitanju nego zena ni lijepa ni zgodna sta da platim em 50godina ima a tamo stavila 35![]()
Sto lazes konju jedan, eto de mi nadji zenu od 50god kao sto tvrdis da tako izgleda vec si pusionaNisam se ni javljo kada sam vidio profil i slike
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|