BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pozdrav, dečki! Nakon razmišljanja, odlučio sam se upustiti u ovaj sport kako bih više vremena mogao posvetiti drugim hobijima ...
Bio sam prošli mjesec prvi put kod Ane koja dolazi u Brčko, i bilo mi je ok iskustvo za prvi put u ovom sportu.
Ako neko ima prijedlog za nekog iz Brčkog, Srebrenika, Bijeljine, Orašja ili Gradačca, bio bih zahvalan. Nemam ništa zauzvrat da ponudim osim hvala ...
a zasto ta ana postoji samo kod novih korisnika/clanova ovdje, cudno da nema neki staari provjereni clan da je bio kod nje da potvrdi da postoji i radi :)

a zasto ta ana postoji samo kod novih korisnika/clanova ovdje, cudno da nema neki staari provjereni clan da je bio kod nje da potvrdi da postoji i radi :)
Postoji, novi nju mogu da nađu na oglasu a za druge treba preporuka. Vjerovatno dolazi do zabune jer je nazivamo različitim imenima, ja sam je nazivao beogradanka. Solidna usluga a i cijena, pozitivno što nudi više opcija, sat vremena, pola, masaza sa oralom, šalje realne slike. Ako se kome ne svidi uzme masazu sa oralom i nije džaba došao. Bijo sam par puta kod nje.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh