tomislavtomi
Active member
Neka provjerena baka siklos ili harkanj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZagoriliNeznam kako netko može babu i to još za novac
dali ti čitaš ovdjew malo unazad, bježi od ovog što daljeJel bio tko kod ove u Nagykanizsa?https://m.rosszlanyok.hu/member/138062
Nešto sam se dogovarao s njom, 70€ za sat, sve dopušteno, dobro izgleda na slikama. Ali kad mi je poslala adresu, neki Ady Street 11, onda sam odustao
Pa gledao sam neke postove unazad, ali nisam našao ništa o dotičnoj. A šta bi me tamo, pokrali ili što? Mjesto je neki Oltárc. Jako malo je falilo da odemdali ti čitaš ovdjew malo unazad, bježi od ovog što dalje
Pa nego sta,ja kad sam ju pitao ocemo do grada u hotel kaze ona samo u toj vukojebini onda sam odmah znao da je mutivodaPa gledao sam neke postove unazad, ali nisam našao ništa o dotičnoj. A šta bi me tamo, pokrali ili što? Mjesto je neki Oltárc. Jako malo je falilo da odem
Dobro, onda sam znači jedva izvukao živu glavuPa nego sta,ja kad sam ju pitao ocemo do grada u hotel kaze ona samo u toj vukojebini onda sam odmah znao da je mutivoda
ako nisi našao ništa onda si malo trknut u glavu , na strani 59 ove teme opširno je opisana dotična, znači da si gledao samo tri stranice unazad nebi postavljao bez potrebe upit.Pa gledao sam neke postove unazad, ali nisam našao ništa o dotičnoj. A šta bi me tamo, pokrali ili što? Mjesto je neki Oltárc. Jako malo je falilo da odem
Hvala ti na vrijeđanju.. Tražio sam tu Candy u tražilici i nema je nigdje. Sad vidim na str. 59 nju, ali to je drugi link. Ja dok sam gledao je bilo nešto po mađarskom, bez ikakvih slika. A ustvari to te pita da li imaš 18 godina. Sorry kaj neznam Mađarskiako nisi našao ništa onda si malo trknut u glavu , na strani 59 ove teme opširno je opisana dotična, znači da si gledao samo tri stranice unazad nebi postavljao bez potrebe upit.
pita te i na engleskom, njemačkom, a postoji i google translate samo treba znati koristiti se, a slika ima svuda, ja sam je vidio uživo, teži odron ali sam bio sa još dvojicom od dva metra pa nas nisu diraliHvala ti na vrijeđanju.. Tražio sam tu Candy u tražilici i nema je nigdje. Sad vidim na str. 59 nju, ali to je drugi link. Ja dok sam gledao je bilo nešto po mađarskom, bez ikakvih slika. A ustvari to te pita da li imaš 18 godina. Sorry kaj neznam Mađarski
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|