Tu sam jer mi se sviđa što postoji široka ponuda i što možeš odmah dobiti što dogovoriš. Sa ženama inače nemam problema, dapače, ali nije mi to ista kategorija uopće.Još nisi našao ženu, ok. Jasno, zato si tu.
Ja vozim bicikl, sat nemam, cipele isto. Još kad cure voze auto njih nagovorim da me vozikaju hihiTako sam i ja nekada mislio, bitno je voziti čist i uredan auto, ne mora biti marka. Samo što nije tako ni za odjeću, ni za sat, ni za cipele, ni za auto i ne ovisi o "podneblju". I normalno da će ti svaka reći kako je to za nju nebitno, ali neće ti se više ni javiti ili će biti "u poslu".
Mislio sam samo reći da neke specifične stvari postoje kao uvjeti u nekim sredinama di se to očekuje, ali da ljudima koji nisu u tim sredinama zvuči jako čudno kad govoriš da su to neki preduvjeti za uspjeh. Ja jesam praktički klošar pa eto, ništa mi ne fali.Ako si me mislio uvrijediti s podnebljem, nisi ni najmanje, samo si pokazao da pojma nemaš.
Mislim da je na svakom ponaosob da procijeni koliko njegov novac vrijedi i na šta mu se isplati trošit.One će svakako znati bolje potrošiti tvoj novac, kad ti nisi znao.
Vjerujem, ali ja imam obratni problem. Meni većina kurvi nije napeto i izgledaju mi plastično i fejk. Normalne cure su mi napetije čak i kad su nesavršene.Sretao sam više puta popularne kurve dok su sebi kupovale jeftinu žderačinu po najjeftinijim prodavnica i ne bi se za njima ni okrenuo dok su u običnoj odjeći.
A i većina likova nije baš perceptivna. Ako prođe prosječna ženska ali sređena da bude jebežljiva, raspametit će se. Ako prođe stvarno vrhunska, ali nenašminkana i u trenirki, neće je ni primijetit.
Sad si fulao ceo fudbal hahajer pokazuju da si previše u kupljenom transkcijskom seksu i da ti nema povratka.
Ali transakcijski seks je super, šta.
Ne kao zamjena za ljubavne odnose, ali izvan njih je prva liga.