SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Pozdrav ekipa,

jel bio tko u skorije vrijeme , slabo odgovara na poruke

Ja bi ti zaobisa ako ti nije prisa 😉

Mislio sam do Biance ali je izgleda zbrisala u Grčku, ostala ponuda strankinja u zg mi nije nimalo interesantna. Nećkam se oko Vanite pa ako je neko bio u skorije vrijeme molio bi da mi napiše iskustvo

Bio netko kod nje?

Pratim ovaj forum vec pola godine ali nikad jos nisam bio. Da odem kod antonele ili da cekam da se pamela vrati iz brazila jer sam vidio da je svi hvalite.

Vise volim bit pasivan pa eto da znate.
Tenho certeza que nao ira se arrepender se vir ate mim meu amor. Se eu nao ficar hard como esse idiota mente eu devolvo seu dinheiro. Eu sei muito bem o otimo trabalho que faço!

Jel bio možda netko kod ove? Interesantna mi je, al je dost skupa.
Zaboravi, ponudi 200. Toliko i vrijedi, vidis vec po slikama

Por que você não teve uma ereção quando eu estava com você, se você afirma que consegue ter uma er

Por que você não teve uma ereção quando eu estava com você, se você afirma que consegue ter uma ereção?

Por que você não teve uma ereção quando eu estava com você, se você afirma que consegue ter uma ereção?
É claro que eu consigo! Vá viver sua vida e me deixe em paz, uma perseguição sem fim querendo me prejudicar, meu Deus

Zaboravi, ponudi 200. Toliko i vrijedi, vidis vec po slikama
Ma nije meni do cjenkanja, jer te tu obično ili baš odbiju (uz uvrede) ili prihvate, al već to nekako kompenziraju lošijom uslugom tako da preferiram onda ni ne otić. Loša je situacija s cijenama, 2024. je bilo puno normalnije, sad moram 10 poruka poslati dok ne naiđem na neku s pristojnim cijenama.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh