BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Forum postao ta klinac. Pojedinci se pozivaju javno bez veze. Ako imate problem s nekim stisnite muda pa riješite to uživo a ne zatrpavat forum glupostima koje nemaju veze s temom
Pa to je ono sto ja kazem da nema muda uzivo sa strane tih ljudi, lako je pisat ja tebi ti meni! To nista lakse a i za prozivanje postoji puno stranica od ove tipa da osvane neko sa slikom na drugoj strani, mozes ovde pisat platicu vam da banujete kurvica22 jebes profil, napravi drugi al opet postoji druga mjesta jer necete da dodjete kod kurvice22i i uzivo rijesite, nego trebate poslat sliku prvo vi sto jebete zivce preko poruka i mnogo provjera, jer kurvica22 nije repa bez repa.

Neko bio?
Kumee fejk ko nebo, pa kako ste tako tupavi majku mu da ne znate prepoznati da li je fake ili ne, pa zato i jest u BiH 90% fake i traže bonove jer znaju da ima idiota koji će past na to

Pozdrav raja, vidim da pisete za Sonju masazu da je u Lukavici. Zna li neko gdje je bila prije Lukavice, neko je pisao Sarajevo pa me zanima da li neko zna gdje u Sarajevu?

Vidio sam ranije recenziju o njoj i odlučio da probam. Nova je Brazilka, ali stvarno je prelijepa i jako privlačna. U isto vrijeme senzualna, slatka i elegantna, rijetka kombinacija. Veoma je fina, opuštena i zabavna, a izgleda fantastično. Zna šta radi i to se odmah osjeti. Iskustvo je bilo vrhunsko, nisam mogao poželjeti bolje. Za mene je ona top nivo. Dogovor je bio sat vremena, ali sam na kraju produžio. Vrijeme s njom je bilo stvarno posebno.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh