Ista stvarprobao doci do nje,zavrsilo se tako da sam cekao ispred zgrade 10min i na kraju ti ne odg na poruku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ista stvarprobao doci do nje,zavrsilo se tako da sam cekao ispred zgrade 10min i na kraju ti ne odg na poruku
Neka ti ne bude sumnjiva, igraj po njenim pravilima i ne boj se. Čista i korektnaJel ovo Maja koja se spominja na ovom forumu prije sa Otoke/ Lukavice?
Mene privlaci, ali sumnjiv mi je oglas i znam da se cesto povlacila sa COL-a a i imala je nekih uslova da zeli sa starijim. Iko iskustva
‘Ai’ Maya +387603335482 Sarajevo, Independent | City of Love
Upoznajte svoju savršenu oazu opuštanja! Zovem se ❤️Maya❤️i imam 30 godina. Atraktivnog sam izgleda, vesela i pozitivna osoba koja voli svoj posao. Verujem da je svaki trenutak dragocen, a ja želim da vam omogućim da ...cityoflove.com
Sara sa Stupa, vise nije aktivma? Ima li iko s njom kontakt. Meni je kao i vecini bila ok
Hvala na odg ako ih bude uopce
Majo, ti li si?Neka ti ne bude sumnjiva, igraj po njenim pravilima i ne boj se. Čista i korektna
Neko Tuzla I okolina ..Neki kontakti provjereni..Sigurno da je preskupo. Sve preko 100km je preskupo
TrandzaNeka ti ne bude sumnjiva, igraj po njenim pravilima i ne boj se. Čista i korektna
ovo je za mene pisano,nisam ja iz doboja ni iz drugog grada ja sam iz bugojna zato sam i usla u ovaj forum da vidim sta se pise nit trazim x bonove za djecu nemam djecu imam jedno djete samohrsna sam majka i oglasila sam se ja vec a ko me dve kacio ja ne znam koliko sam vidjela ima ljudi ...jarane promijeni slike i mjesto boravka, i taktiku, trazis xbonove za djecu ivrtic sa tog broja rtetarde.. i cas si iz bugojna cas iz doboja, cas iznekog drugog grada.. buahahahahahahah
Njih dvije, a sto oglasa sa nekim trebama.Da li je neko bio u Sarajevu kod ovih azijki sto su po 80€ 30 min ?![]()
A sto ti si taj sam se odajes kojeg kurvica22 spominje pa ti smetaJel moze neko ovo pobanovat platio bi mu?
Ima li ista u BL? Neko neka preporuka?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|