X bon jedno vrijeme se oglašavala i u Tuzli kao EnaLjudi ima li ko iskustva sa njom?
![]()
Natasa | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Sa mnom ce te provesti nezaboravne trenutke, viber:+38765799617seksi-adresar.co
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
X bon jedno vrijeme se oglašavala i u Tuzli kao EnaLjudi ima li ko iskustva sa njom?
![]()
Natasa | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Sa mnom ce te provesti nezaboravne trenutke, viber:+38765799617seksi-adresar.co
Ne znam kako mogu bit sa nekim gadovima fujNe pravdaj se ovim retardima...Ne zna se ko je ruzniji ili deblji od njih uzivo..
Sta je x bon? Nisam iz BIH pa ne znamX bon jedno vrijeme se oglašavala i u Tuzli kao Ena
Kupiš na kiosku u vrijednosti koju ti ona kaže i slikaš joj u prevodu uplata unaprijed u 90% slučajeva je prevara kad joj pošalješ x bon blokira te i od akcije ništaSta je x bon? Nisam iz BIH pa ne znam
cula sam i ja svasta nesto pa sutim i dok ne vidim ne komentiram nikoga a to si cuo vjerovatno od nekoga koga sam odjebala ali bukvalno odjebala cuo cula ne znam jesi musko ili zensko nije ni bitno dsamo nije fino osudivat nekoga prije nego upoznasSamo kazem sta sam cuo, nista vise. Bez uvrede![]()
Nije uvijek sve ni u izgledu, mozes bit sa top curom al da ti bude "onako" a mozes bit sa prosjecnom curom al da ti bude top...ne znam ja sta si ti cuo na slikama sam ja ista ko i uzivo jedino ako se ne nasminkam drugacija sam al ljudi mi kazu da sam ljepsa bez sminke tako da .... prvo nesto upoznaj pa sudi
probao doci do nje,zavrsilo se tako da sam cekao ispred zgrade 10min i na kraju ti ne odg na porukuLjudi je li neko zna gdje je nestala sanja se zvala cini mi se na col, u sarajevu je bila prekoputa binga novog miljacka naselje?
Ne radi više, neko je napisao ranije da se udala…Ima li neko broj od Lane iz Bl nema je vise na oglasima a bila je dugo aktivna ?
066-260-409Pozdrav forumasi,imam uskoro 2 ture da vozim za Brcko,da li neko zna radi li jos uvijek i ako ima broj debela Dora iz Brckog [pstp je nema vec duze vremena na SEX oglasi ,a sad bi mi bas prijala njena guzica od 2 metra sirine![]()
Hvala066-260-409
Kurvica22 provjerena,ja sam kod nje par godina vec,a od strankinja Brazilka Lara koja odprilike bude svaki 2 mjesec u Tuzli,a isto tako ima provjerena djevojka za koju sam napisao posljednju recenziju pa mozes pogledatiTuzla? Provjereno
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|