čovjek misli da si na nekin halicugenim opijatima ili prirodno retardiran.Ne kuzim sta zelis time reci? Mozes pojasnit?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čovjek misli da si na nekin halicugenim opijatima ili prirodno retardiran.Ne kuzim sta zelis time reci? Mozes pojasnit?
Sta zato sto pitam jel ga treba prijaviti?čovjek misli da si na nekin halicugenim opijatima ili prirodno retardiran.
Sad možeš jedino sebe prijavit na kontrolni pregled u JankomiruSta zato sto pitam jel ga treba prijaviti?
Oprosti ako sam bio neugodan,ali da si dao 50 eura ajde još i ok, pošto si novi u ovome ali 200 eura da daš na A bon e to se trebaš da zamisliš !Ne kuzim sta zelis time reci? Mozes pojasnit?
Pa decko je ulozio u svoje obrazovanje.Oprosti ako sam bio neugodan,ali da si dao 50 eura ajde još i ok, pošto si novi u ovome ali 200 eura da daš na A bon e to se trebaš da zamisliš !
Sljepac vidi da je prevara... A još veći retard je slike staljao na oglas, na tri slike ima tetovaže, na zadnjoj nema...Daje ti adresu i skroz te vodi do vrata i onda počne priča da bi trebao uplatiti nešto prije preko bona. Obično je benziska blizu zgrade i oni te tamo upute. To je nezgodno ako si ti putovao pola grada da saznas da je to prevara. Treba stati na kraj tim prevarama.
Nisu bio Ukrainka 100 paradajza pola..Ovo se iz aviona vidi da je fejk, ko i 90% oglasa na PO
Ma joj sve su takve sa POBio malo prije. 70/30, 120/60
Žena preko 45g. izgled prosjecna zena s ulice, Sise 3 visece, malo punija.
Sve s kondomom. Oral 2 min i ajmo na mene.. glumi, stenje i nakon 3 min jesi blizu i to je to..
Nista vrijedno spomena
Ma jok..Sta da ne prijavljujem nista? Ne isplati se?
Prva nije.. Bio ssm kod njefake?
![]()
Djevojka 26 god.
Djevojka 26g.u svom ugodnom ambijentu očekuje situirani gospodu s potpunom diskrecijom.na sms i skrivene brojeve ne…www.oglasnik.hr
![]()
Slatka maca ! ! !
USAMLJEN si ili sam i fali ti vruće opuštanje i ugodno druženje. Vrckava plavuša pružit će ti upravo to. Nazovi i dođi.…www.oglasnik.hr
uu i jel valja sta ? kakav je dojamPrva nije.. Bio ssm kod nje
Nije ni drugaPrva nije.. Bio ssm kod nje
Ta je radila sa Đurđom u stanu. Jel koš rade ne znam jwr nisam bio mada bi moglo biti jer koriste isti broj. Solidno odradi. Nije sad nešto posebno i nije ko sa Đurđom. Kod ove druge nisam bio.uu i jel valja sta ? kakav je dojam
a kolko god ima, i kolko para? na slikama izgleda ok.Ta je radila sa Đurđom u stanu. Jel koš rade ne znam jwr nisam bio mada bi moglo biti jer koriste isti broj. Solidno odradi. Nije sad nešto posebno i nije ko sa Đurđom. Kod ove druge nisam bio.
nije ni druga fake? znaci njezina slika? ta me najvise zanima ako nije fake.. dobro dupe, plavusa...Nije ni druga
Nije njena slika ali je dobro dupenije ni druga fake? znaci njezina slika? ta me najvise zanima ako nije fake.. dobro dupe, plavusa...
Ims sihirno više od 26.. Vec ima 26 jako dugo... Tijelo ok u faci prosječna.. Nije ruzna al nije nesto specijalno.. Plus je szo je uvijek u erotskom izdanju.a kolko god ima, i kolko para? na slikama izgleda ok.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|