Pohotna kučka

Vjerujem da je tako. Ali nekeko mi se čini čitajuči da je sve napisano nekako ko neka priča onakoiz mašte. Previše nekih detalja koj zvuče malo pjesnički. Ali neka meni drago ako je istina i čovjek sve to doživio!(y) Usput svi se toliko raspisali o njoj a ja nigdje konkretno u brdo ovih stranica nisam našao nijedan njen oglas ili link!
Nema se potrebe oglašavat kad je tu kod nas, pošalje poruku stalnima i tjt

Vjerujem da je tako. Ali nekeko mi se čini čitajuči da je sve napisano nekako ko neka priča onakoiz mašte. Previše nekih detalja koj zvuče malo pjesnički. Ali neka meni drago ako je istina i čovjek sve to doživio!(y) Usput svi se toliko raspisali o njoj a ja nigdje konkretno u brdo ovih stranica nisam našao nijedan njen oglas ili link!
Žena je brutalna i pevazilazi svačije seksualne sposobnosti, ume da se preda i da ti ugodi. Javlja se samo proverenim klijentima.

Nije bas centrirana,kad je bila ima mjesec dana u Zagrebu dogovorim danas za sutra navecer,taj dan mi posalje poruku oko 14:00 da potvrdim za navecer,kako nisam odma vidio poruku nego tek nakon sat vremena,krenem odgovorit no vidim da me blokirala wtf izgorila totalno.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh