Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bio kod penelope, smrdi joj iz usta i jako je prljava…. sex 6/10 oral 5/10 iskreno ne isplati se ici ….Znači nitko da podjeli iskustvo. OK, idem naslijepo
To kaj idemo na kurave ne znači da smo izgubili ono malo zdravog razuma. Zbog kolega koji se idu zabavit poslije nas, zbog partnerica, žena i ljubavnica... ne trebamo drugima zagorčat život ako se već nekome od nas ebe za svoj život i zdravlje. Ja sam recimo pokupio herpes na usnama još kao klinac i da se sad idem ljubakat pa da to pokupi gro likova poslije mene, pa ne pada mi na pamet.Vecina njih ide bez kondoma ali uz vecu nagradu i ako vidi da si cist kad dodjes nijedna to ne kaze pteko poruka nego uzivo mozes dogovorit
...a kako je tek "dobro", kad brat prije tebe svrši u njoj, ona se površno očisti (pusti da iskaplje, malo obriše) - jer već se najavio drugi klijent, a znamo business je: time is money - slj. brat nju fino liže - njoj dobro, brat sretan, ukusna pička...hahaha.Nekima je uspjeh to što im je kurva dala da ju karaju bez kondoma. Nevjerovatno. Dobro je što potrče da se pohvale pa da znamo koje to ne drže uopće do sebe
Hvala.bio kod penelope, smrdi joj iz usta i jako je prljava…. sex 6/10 oral 5/10 iskreno ne isplati se ici ….
Slazem se. Htijjeo otici kod neke,neznam joj sada ime, a docekalo me malo kinesko govno. Pomislio sam da je to neka madam koja prosljeduje i rasporeduje musterije,kad ona mene pita "dali mi odgovara"(!?). Nisam htijeo biti bezobrazan pa sam samo rekao adio mada sam se smrzao i izgubio nekoliko sati. Palo mi napamet da svaka od tih kurvi dobro zna koliko vrijedi pa nemojte ocekivati da cete za 100 € dobiti neku koja moze dobiti 150€. Ne mora ova prva biti losa ali trazi upravo onoliko koliko i vrijedi. Ova Kineskinja nije ni u rangu onih sto traze 70€. Dakle radi se o Petracicevom trgu 3,iznad Vlaske. Ne ici tamo.
Bio sam kod ovih "Azijatkinja" koje imaju trenutno oglase na euroeskortu. Potrošio sam cijeli petak navečer da bi se dogovorio s njima, došao na adresu, strpljivo čekao i na kraju na obje adrese na koje sam došao dočekale su me stare azijske babe. Možda je netko imao bolje iskustvo od mene s ovim novim oglasima, ali meni se čini da su svi potpuno fake. Ne trošite vrijeme uzalud.
Da je stavila svoju sliku makar i fotosopiranu,krive podatke,usluge...ne bih nista rekao. I nemojte ih stediti niti pokus avati biti korektni. Banda gleda samo da vam izvuce novce. Sve su to samo kurve i svodniciSlazem se. Htijjeo otici kod neke,neznam joj sada ime, a docekalo me malo kinesko govno. Pomislio sam da je to neka madam koja prosljeduje i rasporeduje musterije,kad ona mene pita "dali mi odgovara"(!?). Nisam htijeo biti bezobrazan pa sam samo rekao adio mada sam se smrzao i izgubio nekoliko sati. Palo mi napamet da svaka od tih kurvi dobro zna koliko vrijedi pa nemojte ocekivati da cete za 100 € dobiti neku koja moze dobiti 150€. Ne mora ova prva biti losa ali trazi upravo onoliko koliko i vrijedi. Ova Kineskinja nije ni u rangu onih sto traze 70€. Dakle radi se o Petracicevom trgu 3,iznad Vlaske. Ne ici tamo.
Ajde hvala bogu. Bitno je frende da si sam sebi priznao da si simp, znaci dno dna. Jad i bjeda. Do kraja zivota ces ic na kurve jer nisi sposoban nac zenskuOvako vas dvojica pušite kurac jedno drugomebolje i simp nego to
HAHHAHAHAH KAKAV KRETENNe kužim šta je smiješno. Zima je i tijelo se manje znoji, a i za kožu je štetno svakodnevno tuširanje.
U svakom slučaj došao sam čist i uredan.
Odjebi.HAHHAHAHAH KAKAV KRETEN
Ne ljuti se. To su djeca. Ne znaju za sarkazam. Nisu čitali ni Alan Forda.Odjebi.
Ne kuze mladi da se pravi miris muskarca pocinje stvarati tek drugi dan nakon tuširanja pa zene počinju lučiti feromone i jače se napale i odmah je bolja usluga, kolega @Mrtvo puhaloNe ljuti se. To su djeca. Ne znaju za sarkazam. Nisu čitali ni Alan Forda.
Ja sam bio. Doceka te druga djevojka. Napisao sam recenziju o njoj.
bio netko ili zna nešto?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|