erosMAD13
Active member
Da.Jesu slike baš njezine?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da.Jesu slike baš njezine?
Da, slični su oglasi..točno si rekao. Ali, "Nova sexy crnka" je Nina..njezin prethodni oglas je bio "senzualna crnka 37". Inače je ženska iz Doboja. Rekoh, za mene, vrhunsko tijelo, ali usluga je tako/tako jer ovisi o njezinom raspoloženju.Ali sl ful oglas ka od one sexy Tine plavuse
Pa sad nezz
I cak je u staonu i na adresi u Zadru di i Tina bude
Ako držiš do sebe izbjegavaj. Nadrkana, prljava, prepotentna, puno starija. Ja se okrenuo nakon 20 sekundi razgovora![]()
Nova sexy crnka 🔥❤️❤️
Lijepa i njegovana damica crne, duge kose poziva galantnu gospodu na ugodno druženje u svoj topao prostor ❤️❤️. Nina…www.oglasnik.hr
Netko bio ili bonasica?
Izbjegavati u širokom luku![]()
Nova sexy crnka 🔥❤️❤️
Lijepa i njegovana damica crne, duge kose poziva galantnu gospodu na ugodno druženje u svoj topao prostor ❤️❤️. Nina…www.oglasnik.hr
Netko bio ili bonasica?
Top izgleda ako nije fake. Javi ako odes
Neka te preporuci netko tko je bio kod nje. Osim toga probaj skupiti pozitivne recenzije na numbusteru.Kako dobiti odgovor od Roxane
zna li netko recept
Hvala
hvala za savjet, ali ne znam nikog da me preporučiNeka te preporuci netko tko je bio kod nje. Osim toga probaj skupiti pozitivne recenzije na numbusteru.
Prominila grad,bia subotu rekla da ide sutra daljeMože neko poslat broj od Roxane. Nema je na EGE a ja san ga negdi zagubija
Ako ti je utjeha nisi bog zna sta propustio. Ona postoji, ali slike su jako fotosopirane. U stvarnosti nije ni blizu toliko privlacna. Trebao sam se okrenuti, ali nisam, bacen novac, osim ako bas volis jaako mrsave.Htio posjetiti ovu jer mi je baš bila napeta na fotkama. I jebeni pimp me uvjerava da će me baš ona dočekati. Naravno, vrata otvara cura koja nema veze sa oglasom. Jebi ga, trebao sam se okrenuti na vratima, ali sam ostao pa šta bude. Cura se kao trudi nešto, ja ljut na sebe što sam ostao, u glavi jebem pimpu sve po spisku i nakon 20 minuta fajrunt, ali na silu. Adresa Jurja Divnića 1. Šesti kat. Bez lifta. Uglavnom, prevara.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|