BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

A kod sestara nema stoparice i moze se korigovati cijena i ekstra su cure
I sto je najbitnije cijena ni blizu kao kod Ines ali nebitno to tesko je sa njom ostvariti i neku normalnu komunikaciju pa i 10 puta da si bio -Snjeza je bez obzira na sve prijatnija i osjecas se kao kod kuce i nečekas da sat zazvoni uz to možes sa njom i kafu popiti

I sto je najbitnije cijena ni blizu kao kod Ines ali nebitno to tesko je sa njom ostvariti i neku normalnu komunikaciju pa i 10 puta da si bio -Snjeza je bez obzira na sve prijatnija i osjecas se kao kod kuce i nečekas da sat zazvoni uz to možes sa njom i kafu popiti
Sta znam...ines je za mene pozitivno iskustvo....i prica, a i pustila me da jebem nakon alarma...tj trajalo je dok nisam svrsio iako je alarm uveliko zvonio, taman kao pozadinska muzika🤣, nije pravila problem...za dogovor isto tako, u par poruka, nit arogancije, nit komplikacija....tad i tad, javi se za adresu u toliko i toliko, hvala cujemo se i tjt

Bio kod Diamond, nije ista kao sa slike. Niska buckasta, garava kao ugarak. Crnci su je razradili picka ko lonac ne osjeti nista. BJ sa kondomom. Ni po cemu posebna. Rodila prosle godine ima jak stomak. Cekacemo Lunu i Laylu idalje su broj 1 za mene

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh