tiruriru19
New member
Čini mi se da su fotke od đurđe https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/Đurđa.5091/page-2#post-369352 u tražilicu ukucajte navedeno ime, pa ko voli nek izvoli![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čini mi se da su fotke od đurđe https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/Đurđa.5091/page-2#post-369352 u tražilicu ukucajte navedeno ime, pa ko voli nek izvoli![]()
Od uvijek je tako bilo s njom... ali i to je ok, jbg ne možeš svakoga ubostJeli istina da Senka ne prima karu.Rekla je da nema tih para da dam za sex sa njom
Mladje,starije,mrsavo debelo? Ti podaci nam svima trebajuPozdrav ako koga zanima imam 2 broja za razmjenu nemaju oglas
Prevarant! Ne šaljite brojeve!Pozdrav ako koga zanima imam 2 broja za razmjenu nemaju oglas
Jel ima netko neki kontakt od te famozne Senke? Moze i privatno u poruci. HvalaOd uvijek je tako bilo s njom... ali i to je ok, jbg ne možeš svakoga ubost... Ali isplati se otići na odličnu drkicu
![]()
099 658 1566 voli gutat spermu vise od svega. Stara droljaJel ima netko neki kontakt od te famozne Senke? Moze i privatno u poruci. Hvala
Smrdi na fejk..bon i slično
DaOva Senka o kojoj se priča, jel to ova Senka Ksenija Ban na fejsu?
Jesi siguran da govorimo o istoj, jer kod ove se samo svršava dok drka ili među sise099 658 1566 voli gutat spermu vise od svega. Stara drolja![]()
Istetovirana po ramenu ima sijedu kosu velike sise samo je jedna takva baba u rijeciJesi siguran da govorimo o istoj, jer kod ove se samo svršava dok drka ili među sise
nije vrijedno pogleda !Ova Senka o kojoj se priča, jel to ova Senka Ksenija Ban na fejsu?
Evo javno cu....
Super, samo nek radi u high klasiEvo javno cu....
Mala je high class , kaze da radi samo susrete od vise sati a pocetna cijena je 1000 .
haha još kad stave da su " studentice " ... High clas opaaa, Dubai, Ferari, kavijari, skupa pića .... koje gluposti više.... neko sere pare više, neko valjda a opet se nadju i takvi dao bi i 1000 eura i 2 tisuće za komad mesa te mrsavice bljede.... užas hahahaSuper, samo nek radi u high klasi![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|