BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ljudi nema potrebe da se mi između sebe prepucavamo zbog kuravela, 90% sto se nisu raspale od guzenja, jesu li toga vrijedne, i mene samog bude stid nekada sto odem neku guziti jer znam da je prije mene mozda neki staronja svrsio po sisama a ja mazim i lizem hahah
U BIH su preskupe u odnosu na EU, ali opet ko voli neka izvoli

Porediš EU u kojoj je to legalno, i droga je jeftinija u Kolumbiji, koliko ih je ovdje upitača samo bi neke slike da bace dr*icu
Eventualno. Ja ne znam šta ti zamišljaš i koliko je tebi 100 e, svako ima pravo da cijeni sebe koliko želi, kao i što ti imaš pravo da je tebi to puno. Nije ovaj sport za svakoga, ako hoćeš ostavit utisak samo su dva načina ili da imaš para i da si galantan ili da si neki extremno dobar jebač što sumnjam..
Ma jebes EU sve je to u pet deka..
Evo npr u Milanu vec drugi dan trazim al nijedna nije ni slicna onome sto ja trazim..tako da sve je stvar ukusa..Ima i ovdje i skupljih da ti lizu supak ako hoces a ima i pravo jeftinih a gledat u njih nemos...(Jer se na njima izreda svakakav gabor tipa hude i onog patuljka miresingera haha)...A droga ko droga gdje god odes ili skijas ili varis lisce..😎

P.s. Sofija izvini sto se nisam javio nije brat zaboravio..Pravo sam za Italiju otisao da se opustim..Nadam se da ce sve proci u najboljem i sretno..vjerovatno ce ti brat donijeti jedan vrijedan poklon..Voli te brat cuvaj se i jedva čekam da te vidim 😎💋❤️

Elki😎

Ma jebes EU sve je to u pet deka..
Evo npr u Milanu vec drugi dan trazim al nijedna nije ni slicna onome sto ja trazim..tako da sve je stvar ukusa..Ima i ovdje i skupljih da ti lizu supak ako hoces a ima i pravo jeftinih a gledat u njih nemos...(Jer se na njima izreda svakakav gabor tipa hude i onog patuljka miresingera haha)...A droga ko droga gdje god odes ili skijas ili varis lisce..😎

P.s. Sofija izvini sto se nisam javio nije brat zaboravio..Pravo sam za Italiju otisao da se opustim..Nadam se da ce sve proci u najboljem i sretno..vjerovatno ce ti brat donijeti jedan vrijedan poklon..Voli te brat cuvaj se i jedva čekam da te vidim 😎💋❤️

Elki😎
Ma koji skuplji ne seri, cetiri trebe domace se vrte nijedna nije to to. Eventualno peta r…

Kako ces naci u Milanu, garant im nudis da platis molere za stan😂😂😂😂

Porediš EU u kojoj je to legalno, i droga je jeftinija u Kolumbiji, koliko ih je ovdje upitača samo bi neke slike da bace dr*icu
Eventualno. Ja ne znam šta ti zamišljaš i koliko je tebi 100 e, svako ima pravo da cijeni sebe koliko želi, kao i što ti imaš pravo da je tebi to puno. Nije ovaj sport za svakoga, ako hoćeš ostavit utisak samo su dva načina ili da imaš para i da si galantan ili da si neki extremno dobar jebač što sumnjam..
Da imam para na bacanje, 100e za 15 - 20 min je PREVIŠE. Uvijek su tako glupe cijene bile pičke u SA jer nema konkurencije.
Onda se ne javljate na mobitel, slažete termin ako vam uleti bilo sta drugo, bezobrazne i nekulturne na pozivima itd
U jednom gradu u Belgiji npr odes u kvart, siguran, čist, stoji 30 treba u izlogu, mame te i biraš na licu mjesta a ovdje kad je bilo 100km tamo je bilo isto 50E a tamo je 50e NISTA.
Tako da se glupo osjecam da ovdje nekoj raspaloj dajem 100e. Ne govorim o tebi i ne znam ko si, generalno kazem

Više polemike o cijenama umjesto o recenzijama, odnosno razmjeni informacija o uslugama djevojaka.

A vezano za cijene, tu je stvar jednostavna: Ponuda i potražnja.

I one idu za novcem (naravno i makroi, sa kojima dijele pola pola). Skoro svaka djevojka kod koje sam bio u Sarajevu sa EGE, pokazala mi je stotine poruka koje dobija dnevno.

Dakle, nisu samo jebači ovdje na forumu. Ima ih mnogo i Van foruma.

Para ima, posebno u Sarajevu, a itekako ih imaju likovi koji plaćaju ovu vrstu usluge, jer je postalo jeftinije da platiš žensku sat ili dva, umjesto da trošiš vrijeme i novac na neke večere, salone i šta ja znam ne.... na kraju potrošiš i mnogo više da bi dobio malo p....e

Ja sam bio nedavno kod one sa EGE koja je radila Nuru masazu. Dakle, 1h masaze, 100€.
Nakon masaze smo sjedili i razgovarali jedno satak. Stigne 2, nekada maksimum 3 masaze. A vjerujte dobila je 50tak poruka dok smo sjedili i razgovarali. Dakle, 100€ za masazu sa happy endom, ona stigne 2 ili 3 dnevno, a stotine upita.

Treba im i odgovoriti na te poruke... a za to valjda sluze i ti makroi, umjesto samo sigurnosne zastite.

Uglavnom, bilo bi lijepo da se vratimo recenzijama.

nedavno kod one sa EGE koja je radila Nuru masazu. Dakle, 1h masaze, 100€.
Nakon masaze smo sjedili i razgovarali jedno satak. Stigne 2, nekada maksimum 3 masaze. A vjerujte dobila je 50tak poruka dok smo sjedili i razgovarali. Dakle, 100€ za masazu sa happy endo

moje iskustvo kaze cim je Unverified, treba bjezati sto dalje od toga.
Cak i ove Verified nije 100% pouzdano

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh