Svi znamo za Milicu, Miu i Anu, i tu neku starijuDrugari kakva je natalija iz aurora? Ako je neko bio?
Ta Natalija je totalna misterija

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi znamo za Milicu, Miu i Anu, i tu neku starijuDrugari kakva je natalija iz aurora? Ako je neko bio?
bio vecerasm opisao. starija. drzi so sebe. lepa zena. i sympaticnaSvi znamo za Milicu, Miu i Anu, i tu neku stariju
Ta Natalija je totalna misterija![]()
Koliko starija ?bio vecerasm opisao. starija. drzi so sebe. lepa zena. i sympaticna
tu je ona negde 47 - 50 bi rekaoKoliko starija ?
Cca
To je verovatno ona starija koja je već bila tamo kod koje nisam biotu je ona negde 47 - 50 bi rekao
ne.. bila je i neka mladja maja valjda.. crna kosa. duga. sitna.. odlucio se za srariju. termin je bio u 20.00 a rade do 21.00To je verovatno ona starija koja je već bila tamo kod koje nisam bio
Šteta
Mislio sam da je neka nova, mladja![]()
Znači Natalija je Madam. Rešili smo misteriju.ne.. bila je i neka mladja maja valjda.. crna kosa. duga. sitna.. odlucio se za srariju. termin je bio u 20.00 a rade do 21.00
cena i jel ima zavrsnica?bio vecerasm opisao. starija. drzi so sebe. lepa zena. i sympaticna
U Autori uvek ima završnicacena i jel ima zavrsnica?
Ako Venera zadrži stare cene, mislim da se Aurora više ne isplati jer nema pušenja.U Autori uvek ima završnica
Cena je bila 5 do pre par dana
Neko pomenu da je sada 6
SvakakoAko Venera zadrži stare cene, mislim da se Aurora više ne isplati jer nema pušenja.
u Zemun polju masaza sa pusenjem 4000Svakako
U Veneri sa pušenjem 7000
Vise se isplati![]()
Kod koje ?u Zemun polju masaza sa pusenjem 4000
Jel moras da najavis sve sto zelis unapred, ili gospodja zna posao?Bio sam sad kod Irine u Zemunu. Žena od 53 god ali dobro utegnuta. Prvi put sam bio i dobio masažu sa drkom izmedju sisa. Nisam skoro video veće i lepše prirodne grudi. To zadovoljstvo je 5k
Zna posao u totaluJel moras da najavis sve sto zelis unapred, ili gospodja zna posao?
Jel kod Cece matorke?Kod koje ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|