Vampir
Active member
A i nas dvojica tebi…. Lagano…. I sve što žensko imaš u kući…Jebem vam mame obadvojici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i nas dvojica tebi…. Lagano…. I sve što žensko imaš u kući…Jebem vam mame obadvojici
Slažem se kralju potpuno, ja sam član oko 2 g. Od mene ima možda 6-7 poruka za ovog Retardinja. Posto čovjek stalno svima odgovara i sve ovde provocira. I imaš 2-3 recenzije s kim sam bio dama koje pružaju usluge. Sve ukupno mozda 10-15 poruka za 2 godine. A privatno se javim kada neko traži kontakt i to proslijedim. I to je sve. I mene to isto nervira, što 2-3 čovjeka ovde pišu mjesecima , a ništa ne kažu. I potuno se slažem sa tobom. Evo ja stajem…Opet 2,3 lika smaraju forum…
Taman malo se vratili u normalu…
Imate ljudi Pp pa se tamo heklajte
Ma laznjak, vidis po cijenama. Ako je predobro da bi bila istina, onda vjerovatno i nije istina.Mostarci
Neko bio ?
Ne odgovara na poruke, kao opcija samo telegram dostupan
lažnjak 99% jer je unverified profil, plus 43e cijena za pola sataMostarci
Neko bio ?
Ne odgovara na poruke, kao opcija samo telegram dostupan
Guzis i trubaci ti sviraju cuj kakva je atmosfera jebo majkuZanimaju me informacije o Mileni iz Holidaya...kakva je akcija, sta sve radi, kakva je atmosfera, ajde pisite privatno ko je bio?
Ko je ta ?Aida iz Sokolović kolonije? Bio neko?
imas kontakt njen?Aida iz Sokolović kolonije? Bio neko?
Nema nigdje..u Zenici nema ni ono malo jada što je bilo
Neka Bucka plava. Mislio sam da neko zna za nju ili ima kontaktKo je ta ?
ma ima ih u Sarajevu uvijek, ostalo tankoNema nigdje..
A jbg bolje dat ovako par stoja, zavrsis i ides dalje za poslom nego da vodas neku djevojku koju si upoznao da joj placas sve i da te opet zajebaje, hard times…Danas je ekonomski najisplativije drkati ! Em zadovoljen em novac u džepu.

| 

Tel: 064/677-677 
  | 

| 

| 

| 

Učiteljica iz predgrađa traži...   Tel: 064/677-677 
  | 

| 

|