Crnogorio90
New member
Kakva je Ana, kod Mije6swm bio.?Jel bio neko kod te treće mladje maserke u aurori. Znam za Miu i Anu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva je Ana, kod Mije6swm bio.?Jel bio neko kod te treće mladje maserke u aurori. Znam za Miu i Anu
Nisam nasao…. Nema nje po oglasima, to jedino ako neko ima memorisanJel moze kontakt od Maje?... Ako si u medjuvremenu dobio
U Francuskoj moze 2 zavrsnice??Normalno da nece preko poruka da otkrivaju sve ali makar preko poziva mogu otprilike da kazu sta i kako. Mozda nekog lozi da ide i na licu mesta "pregovara", mene ne. Hocu da znam sta mogu da ocekujem i ima maserki koje izmedju redova preko poziva kazu da ce biti zavrsnice.
Jel ima negde da znate da mogu 2 zavrsnice (sem u francuskoj)?
A ti policajac ili decko ili neko od bliznjih koji je proverava... Ne budite naivni. Devojke se boje i oslanjaju se na procenu licem u lice, pa cak i u toku masaze.Normalno da nece preko poruka da otkrivaju sve ali makar preko poziva mogu otprilike da kazu sta i kako. Mozda nekog lozi da ide i na licu mesta "pregovara", mene ne. Hocu da znam sta mogu da ocekujem i ima maserki koje izmedju redova preko poziva kazu da ce biti zavrsnice.
Jel ima negde da znate da mogu 2 zavrsnice (sem u francuskoj)?
TopKakva je Ana, kod Mije6swm bio.?
zahladilo brate...nije vise leto...nema skidanja bez grejanjaMeni danas Mia nije htela da se skine, kaze pisemo svasta ovde i za spec.
klijentelu koja dugo dolazi - pokupio se i otisao
meni je Neftis na dva minuta al nikad nisam bio, jel ima nesto konkretno ili samo masaza.
Ovo je tipican primer laganjaBukvalno ovde ima neartikulisanih idiota, koji preko poruka zapitkuju gluposti i smaraju devojke, svatite da je masaza na prvom mestu a dodatak se dogovorite spontano na adresi. mnoge devojke su u vezi ili udate i ne mogu sa nepoznatima da pisu gluposti preko poruka jel neznaju ko je sa druge strane. svatite da moraju da steknu poverenje u vas da niste pandur ili neko ko je proverava za muza decka ili vlasnika salona. ja sam se sa tri devojke iz Neftisa i dve iz Power 7 video i privatno kod mene. ali nemozete preko telefona ili otici tamo i praviti haos hocu drkanje, pusenje, jebanje. stvarno je glupo kompromitovati neku devojku, slusajte sta se pise ovde i kako se to radi, nemojte biti ko sivonje daj odma cuo sam na forumu da ste kurve.
A gde sipa taj Nuri gel i gde to izvedete kada i ponudi Nina samo outcall? Tu ti treba specijalni dušek za pravo Nuru iskustvo...Ma da, hedonist i senzual teški foliranti, a skupi kao otrov
Ova curica masira skroz gola, možeš da je maziš koliko želiš i gde želiš osim po pici.
Kažu da je sa njom bas ono pravo nuru iskustvo![]()
Nuru gelA gde sipa taj Nuri gel i gde to izvedete kada i ponudi Nina samo outcall? Tu ti treba specijalni dušek za pravo Nuru iskustvo...
Mislim da u Beogradu ima i incall varijantuNuru gel
Ko ti je ta ?odete lepo kod Hot Tee i super vas doceka. Ali ne radi masazu
Ako postoji ta varijanta, onda kad dođe u BG, idem obavezno. Ima gomilu pozitivnih recenzija na ege.Mislim da u Beogradu ima i incall varijantu
Čuo sam sa je ranije primala klijente negde u Francuskoj ulici
Ma daAko postoji ta varijanta, onda kad dođe u BG, idem obavezno. Ima gomilu pozitivnih recenzija na ege.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|