dusanprokic9999
Member
Dali moze kontakt neke naše koja radi anal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Genije, pise ti u oglasu lepo da ne radi seks i oral. Znaci eventualno mozes dobiti drkanje na kraju. I ne pise se "izhisterise" nego "ishisterise"... Au, sine, svaka cast, taman kad pomislim da ne mozes biti gluplji...![]()
Masaza | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Radim relaks sporsku terapeucku masazu sex oral ne radim!!!!!seksi-adresar.co
Koja je poenta sa ovom,kontaktiras pitas za kontakt klasiku ona te naduva kurcem i izhisterise da je ona prava maserka???Cuo sam od jos brda ljudi da su slicno prosli
Genije, pise ti u oglasu lepo da ne radi seks i oral. Znaci eventualno mozes dobiti drkanje na kraju. I ne pise se "izhisterise" nego "ishisterise"... Au, sine, svaka cast, taman kad pomislim da ne mozes biti gluplji...
Kurotresino pitam ozbiljne ljude koji posecuju devojke sa oglasa,ti cuti i drkaj i reklamiraj babu Zoricu MarkovicGenije, pise ti u oglasu lepo da ne radi seks i oral. Znaci eventualno mozes dobiti drkanje na kraju. I ne pise se "izhisterise" nego "ishisterise"... Au, sine, svaka cast, taman kad pomislim da ne mozes biti gluplji...![]()
Sine, ova za koju se raspitujes je takva krsina, da je cak i baba Zorica za nju elitna...Kurotresino pitam ozbiljne ljude koji posecuju devojke sa oglasa,ti cuti i drkaj i reklamiraj babu Zoricu Markovic
I sa ovom sam bio ranije. Sisetine ogromne, ali i ona je punija. U faci daleko ispod proseka, ogromna dioptrija naočara(čitaj teglice). Inače je ok matorka za korektne, ranije radila sa onom Sonjom kraljicom, matorkom iz NS-a koja više ne radi uživo kontakt, samo neka onlajn sranja.Jel bio neko mozda kod Marije 0645019437? u sustini sam u potrazi za dobrom matorkom sisatom sa jebozovnom facom...
I kako izgleda, kakvo ti je iskustvo?
Ljudi bas mi treba pomoc. Idem kod nje sutra a nista ne znam o njoj zna li Iko ista?
Krsina matora, slobodno zaobidji.Jel bio neko mozda kod Marije 0645019437? u sustini sam u potrazi za dobrom matorkom sisatom sa jebozovnom facom...
Saglasan.Krsina matora, slobodno zaobidji.
Da da ako izgleda!Jel ovo stvarno ona na ovoj slici?
Da da tako izgleda!
Jeste to je ta! Pola sata je 70e sat nezJel to ova sa oglasa iznas sto pise da ima 36 gog
Koja je cena za pola i pun sat
Ove dve kurotresine crnogorske Ivanxxxx i Zexxx666 platili jedan drugom da se trpaju pa vriste na ulici kad se sretnu pa utripovali da ih kurve jureSine, ova za koju se raspitujes je takva krsina, da je cak i baba Zorica za nju elitna...Posle "kurotresino" ide zarez, a posle zareza ide razmak.
Ipak nije losa gudra, ipak si piglu do mojega...
Braaaavo, kako si lepo to smislio, fantasticna fora. Napredujes.Ove dve kurotresine crnogorske Ivanxxxx i Zexxx666 platili jedan drugom da se trpaju pa vriste na ulici kad se sretnu pa utripovali da ih kurve jure![]()
Ugasen si batice sevaj sad smarasBraaaavo, kako si lepo to smislio, fantasticna fora. Napredujes.
P.S. Kako to mislis "plati jedan drugom", on meni i ja njemu, ili je pala kompenzacija, ili nesto trece? Opet blistas.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|