Evo malo recenzija curka sa plavog oglasnika, bez EGE-a. Većina curka je dobro poznata i većina toga što ću napisati je već puno puta napisano.
Kim
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/kim-oglas-4972133
Sve što se o njoj piše je točno. Kad joj se da novac, počne izazivati svađu, a ako to ne uspije, ponaša se vrlo arogantno. Tijekom akcije djeluje kao lutka na napuhavanje – jednostavno se postavi i šuti. Dodatno, u stanu na Savici osjeća se jak miris cigareta, pa će odjeća sigurno smrditi po dimu. Jasno je da ne voli svoj posao, a njezino ponašanje je izrazito loše. Ukratko, izbjegavati – cijena 60 kn/pola sata.
Pantera
Ima posebnu temu te se ne treba previše ponavljati – u akciji je zaista odlična. Godine su vidljive, ali ona ima onu posebnu seksualnu energiju koja privlači, što nije uvijek slučaj s drugim curama, pa se ističe i kao konkurencija mlađima. Sve ostalo je više nego u redu. Posjetio sam je nekoliko puta i sigurno ću se vratiti kad budem želio stvarno dobar seks. Oral 40€, komplet 70€.
Slatka tajna
Cura je stvarno ok i pristojna, ali higijena je baš jako loša. Tu ću se i zaustaviti jer kod nje postoji sumnja da baš nije sve čisto, da nije samostalna, i kao što je netko ranije napisao ja u tome stvarno ne želim ni na koji način sudjelovati.
Ana Rudeš
Kod nje je usluga baš onako kako bi mi svi vjerovatno htjeli da ovo izgleda. Doček seksi, ona vrlo seksualna, napaljena , čim sam ušao već se malo protrlja guzicom u mene, tako da sam pod tuš išao s dignutim kurcem. Oral odličan, ide joj i duboko grlo. Seks je isto bio odličan, traži i ona da dobije svoj dio, tako da je tri pruta svršila. Završnica je bila oralna, završetak po sisama. Nakon akcije tranzicija u normalnu curku, ponudila pićem, malo još popričali, rekla da kroz ovo i ona zadovoljava svoje potrebe tako da ne uziam puno klijenata, a stvarno je jako rijetko na oglasniku. Uglavnom preporuka od pristupa do stvarno jako dobre akcije, 60e.
Kiara / Zoe
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/zoe-28-god-oglas-6546791
Posjetio sam je nekoliko puta, pa imam prilično jasno mišljenje. Kao što je već spomenuto u nekim recenzijama, njeno ponašanje zna biti vrlo varijabilno. Kad ju pogodi loš trenutak, to može biti prilično loše – od nervoze do nekontroliranog ponašanja, poput deranja, što je teško obuzdati. To se događa iznenada i uopće nije lako nositi se s tim, a u nekim situacijama bilo je gore nego s primjerice Kim ili Poljakicom. S moje strane uvijek je bilo sve u redu, čak i nakon tih trenutaka. Ukratko, izbjegavati, a za cijenu od 100€, može se pronaći cura koja je pristojnija i zgodnija.
ora Blond
Ništa posebno, otvara kondom ,a još se nisam ni skinuo.Stavlja ga na spušteni kurac još pošteno nisam ni ušao u stan. U akciji slaba, makar se dala nabijati, isto mi se čini da ne voli svoj posao. Curka čini mi se u tridesetima, ok tijelo, pristojna, 70e.
Maja Selska
Žena, po mojojoj procjeni u ranim četrdesetima (ona tvrdi da ima 26 J ). Tijelo vitko, guza dobra, sise dvojke, ali lijepe čvrste, dolje frizurica…Dosta visoka, oko 180, a još i štikle nosi tako da sa jima ide doi 190. U licu ne mogu reći da je ružna, ok je ,ali akoo uzmemo u obzir cjelokupni dojam meni osobno nije baš napeta, možda zato što ne volim tako visoke žene. Ona pristojna, malo povučeniji tip osobe čini mi se, a i osjeti se da je ovaj posao ostavio traga na njoj. Neš malo kao zavodi, pa krene s oralom koji je doduše bio jako kratak. Zatim me oblizala cijelog od jaja do vrata. Seks je bio dosta dobar, u svim pozama je dobra, fleksibilna, u pozama gdje je ona gora baš fino jaši i nabija se. Završnica može samo u kondom. Nakon seksa išla se odmah istuširati.Da sumiram, žena ok tijela, dobre higijene, dobra u akciji, pristojna za 40e (može i oral za 30e). Meni nije baš napeta, ali možda nekom bude jer je cijena i više nego fer. Bio na proljeće taman se preselila u novi stan blizu Trešnjevačkog trga i njoj je najam poskupio možda je sad veća cijena.
Poljakica
Ovo čudo stvarno nije vrijedno posjeta. Najgori izgled od svih ovih cura, neuredan, ona sigurno na 100kg, slike nemaju veze s vezom, ali ajde da probam taj oral kojeg svi hvale. Je istina je da je jebeš u usta kao u pičku, ali baš jako struže zubima. Klasika negdje na pola počinje psovat Boga, mater zašto ona ovo mora radit…na jebanje materi sam popizdio, uzeo joj glavu i nabijao sebi na kurac, dok sam joj istovremeno joj svom snagom trpao kitu u usta. Već oči polako ispadaju, suze, ali prima ga bez pauze. Završnica u želudac .Da i smrdila je i nije se htjela skiniti jer kaže da je predebela. Meni osobno, ovo nije ni najmanje napeto, draže su mi pristonije cure gdje ej odnos obostrano korektan. Nikom je ne bih preporučio, ako plaćaš punu cijenu za 10e više kod Mirele dobiješ bolji oral, pa i žena bolje izgleda, pristojnija i bolje higijene, još zamisli skine se, a može je seksat ako hoćeš. Izbjegavati.
Mirela
Žena pruža vrhunski oral, najbolji od svih ovih cura, u svakom trenutku zna što radi i radi pravu stvar. Sama je rekla da me ne želi završiti, a imao sam dojam da to može učiniti kad god poželi. Kad je mpostalo čupavo, krenuli sa pravom akcijom. To mi bilo, ne znam, dosadnjikavo, iako je sa njezine strane sve bilo ok, vjerovatno zato što mi nije ni najmanje napeta. Završnicu zatražio oralom i tu me je završila kao od šale.
Pristojna, higijena dobra, koža glatka, oral vrhunski, u akciji ok isto dobra, trudi se i surađuje, ali meni izgled nije dobar, višak kg i godine.
Laura
Ukrajinka, ali sa plavog oglasnika, ne mogu sad naći oglas, nijne stalno tu, živi u Poljskoj. Meni jako simpa cura, najzgodnija od svih ovih ovdje navedenih. Razumije hrvatski, pomalo ga i priča, ali samo za osnovnu komunikaciju. Tijelo vitko, manekenski, lijepe sisice trojka. Kod nje sam baš brzo završio tak da mi je teško napisat realniju recenziju. Oral je sa, brza sa time…100e
Sandra ili bosanka Lea
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/opusti-se-oglas-6387879
Ne znam kad sam bio, osjetila se po znoju, možda čak i nije njezin. Sve je to veliki turn off pa mi je i ostalo bilo bezveze, a i realno nije ništa posebno., Izbjegavati zbog loše higijene.
Zgodna (vitka) plavuša
Masaža b2b, rekoh ajde da probam i to. 50e, za oral doplata. Ne znam bezveze mi je to, makar. Žena prosječna 40g, neerotična, nije baš ni previtka, normalne građe, koža oko trbuha joj baš opuštena, noge su joj bile dlakave, na dodir se to baš osjetilo. Masaža bezveze imao sam dojam da joj se žuri…i da…dok sam bio pot tušem uvela drugu mušteriju. Ja joj svršio po sisama, samo se papirom obrisala (dakle loša higijena). I prostor joj je istoderutan, masaža se odviaj an podu u skučenoj sobi.. Ne vidim svrhu u ovome (masažama), a možda je i ova baš loša.
Probao doći i do Anje Borovje i Barbie, ali su me obje zajebale za termin. Uglavnom suma sumarum od naših cura ništa, jedino Pantera koja neće postati mlađa.
LOŠE PONAŠANJE:
Kim, Poljakica, Zoe (Kiara)
LOŠA HIGIJENA:
Slatka tajna, Sandra (bosnaka lea), Poljakca, Zgodna (vitka) plavuša
Najzgodnija: Laura
Najbolji oral: Mirela
Najbolja akcija: Pantera
Najbolji pristup: Ana Rudeš