BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Kaze ova kurvicaa prije par godina 200 km je je 1 sah ako svasrsis za 3 minuta to je to pa nije to 1 saha lutko draga ako sam platio 1h ima da budem 1 sahat pa tacno kad bi lezo samo kod tebe u evropi plati 1 h svrsi za 5 minuta ostajes koliko si uplatio,nase hoce novac na brzinu jos i uslovljavaju,nemozes ovo nemoze ono,ja kad platim radim sta hocu moj je novac
Pa ti idi u evropu sta dolazis kod mene,ko ti je kriv sto ti se kurac nemoze dic,nije moj problem

Da nije malo licemjerno traziti sliku a tvojih slika ni na mapi nema, ono sto se vrti po oglasu je poprilicno staro a nove neces da saljes.
Isto kao sto ti neces svakoga da primas, necemo ni mi svasta da jebemo, tako da..
Samo kazem 🤗
Cuj ovako ja radim ovaj posao i mogu da biram znaci nije mi nuzda kao sto druge imaju salone itd pa se jebu tako i ja biram a slike nisu stare ha ha mogu bit samo bolje al sta cu ja ovde vama pisat kod mene dolazi prestizna gospoda poz

Cuj ovako ja radim ovaj posao i mogu da biram znaci nije mi nuzda kao sto druge imaju salone itd pa se jebu tako i ja biram a slike nisu stare ha ha mogu bit samo bolje al sta cu ja ovde vama pisat kod mene dolazi prestizna gospoda poz
Ima joj ko i rec idi jadan imas prevarantu tih profila nijedna te nece pises meni daj mi sredi viku pa nece te ni strankinja glupsonu jedan molis me da i meni platis pa ni one nece probleme vidile smecari ko su zacepi

Kad se sjetim nisi ti mene ocima vidio,vec si pisao koliko je pola sata ja ti napisala 200km a ti meni ja prvi put svrsim brzo tako je bilo e sad ti u Eu pa jebi ovo ti nije Evropa
De ba vise i ti znam te prvo ti nikog nisi ispalila i ovde sa budalama provaljenim raspravu vodis vidis ima njih koji nemaju ni para a ni muda zato suti evoj ti posao a oni svoj😉

Mi fukare ne volimo splavarska usta i guzicu koju treba spanerom razvlacit, jbg.
Sve vi sad elitu glumite a dalje od Sickog mosta otisle niste. Znam vas desetak na robinzonu ste se jebale za sto pun pica.

HILJADU EURA TI DAJEM ZA PREPISKU KOJU OBJAVIS OVDJE GDJE JA MOLIM TEBR ZA VIKIN BROJ.
EVO LJUDI SVIH NA FORUMU, ZNAJU ME I PRIVATNO, ODMAH TI DONOSIM HILJADU EURA HAJD OBJAVI
Znas ta hiljadu ti majki jebem Junace tako si mi pisao poruke imam tvoje samo to ne znam postavit ako je ko voljan slikam i saljem na viber svima klosaru

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh