Equilibrium
Active member
Majke ti sramota me koliki debili šišaju stoječki kao ja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stanje ne promijenjivo...Kakvo je stanje na Punta Križa,jel bio tko ovih dana,ja i žena planiramo idući vikend...
SI još tu , ne može ti se poslat poruka , javi se na pvt.Tako bi htjela na Puntu otići ali nemam s kim.
Naravno , ukoliko drkate pored para to cinite dok se oni vec igraju, ne dolazite ljudima dok chillaju nagledao sam se i toga, ono osnovne inteligencije imajte... budite diskretni, osjetite situaciju.. prvo pristojna udaljenost , pogled, ako su zainteresirani zvat ce vas, ako ne nastavite drkat nikome ne smeta, ukoliko vam ne mahnu da se maknete - tada odlazite.Evo moje iskustvo, bio sam solo M zadnjih par dana na Punti.
Plaža je krcata, kao i šumice gore , non stop se netko prešetava i drka.
Jedno jutro sam posjetio i gay dio plaže i tamo je fkt chill možete se kupati na miru, a u šumici iznad se dečki prešetavaju i uhavte vas tu i tamo za muda možete se izdrkati zajedno ili nešto više ako ste za. Mene je ta cijela atmosfera na punti napalila, pa sam pustio nekog lika da me dira po mudima dok ga izdrkam. Ali nisu mi muški previše napeti, pa se selim na standardni dio plaže. U onom početnom dijelu plaže gdje se može ući je puno ljudi non stop , ali većinom se samo kupaju. Iskreno, na plaži nije prošlo 20 minuta da nisam vidio neke akcije, a pošto sam mlađi i zgodniji, ukoliko drkate pored nekog para, ženska vam i sama zna doć popušit ili vas pozvat. Naravno govorimo o zenama tipa 50tak godina. Mlade cure su u manjini.
Uglavnom, cijela ta plaza je kao drugi svijet , gdje sve prolazi, ljudi se jebu po sumicama , ,kamenju, i fkt i dede od 70 godina dozive neku akciju... drkadzije su dio plaze i parovi koji su ramo to prihvacaju.. jednostavno je to vojaerizam na max. Nisam dozivio da netko kome se reklo da se makne nije to ucinio.
Ako vas pali to malo nadrkavanje, golo kupanje, poneki dodir, drkanje ili pusenje, a da pritom nemarite za izgled osobe nego vise vas lozi cijela ta seksi atmosfera..punta je top za to.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|