Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozeli kontakt od dameSto se tice masaze za happy end-om u Doboju.... cuo sam da u naselju Usora ima zena, radi masazu i na kraju odradi handjob. Mozda je neko bio?
Ja sam bio vec vise puta. Usluga 10/10 kod koje god sam bio. Djevojke su vrhunske, mlade i prijatne.sex svakako
Koliko sam upratio non stop dovode djevojke u Sarajevo, po 2-3 i rotraju ih na sedmicnom nivou. Baza im je Holiday hotel. Nisam upratio na forumu ovdje ima li ko iskustva sa ovom agencijom
Neko kontakt?Mirana viberu Srebrenik iskustvo neko?
Imas Stari Most ako ti se svidja starijeista mostar starije?
Bolje u oluk metnutljudi, Mali Rozi Vrag na ovim sajtovima se potpisuje... smrdi kao tvor dole, nema zub, za 100 KM bolje u trnje neko....
Pa.. gdje sam ja.. jel ovo forum??a da saam provjeris, nije li logicnije nego da zamaras nekoga, kosta te samo telefonskog razgovora i minut vremena![]()
VladSepes odlican covjek,samo ga treba prihvatiti .Neobican covjek..Znam da je receno vec, ali da ponovim da je ovaj VladSepes teski prevarant. Ne slusajte nista sto vam se pravda, maltretira cure laznim dolarima, markama i eurima i slika ih, a ni ne jebe ih uopste i lazne su mu recenzije. Ima neki povez na oku, vjerovatno ga je isprebijao neko za ovo mamlazenje.
Ne preporučujem iskreno. Bio sam prošle godine, otvara ti vrata muski lik i mislim da ih je tad bilo vise u jednom app.Jel išao tko kod Brazilke Mirele trenutno na EGE u Mostaru
Isto iskustvo sam imao, samo se vratio nazadNe preporučujem iskreno. Bio sam prošle godine, otvara ti vrata muski lik i mislim da ih je tad bilo vise u jednom app.
Sad ne znam kakva je situacija ja osobno ne bih ponovio...
Hvala najljepša na odgovoruNe preporučujem iskreno. Bio sam prošle godine, otvara ti vrata muski lik i mislim da ih je tad bilo vise u jednom app.
Sad ne znam kakva je situacija ja osobno ne bih ponovio...
jest i ima pretragu.. ako si cuo za to, i prije nego upitas pretrazis ima li ista.. ako nema znaci niko nije bio.. no srecom nisi jedini.. ali je to jedini razlog zast ne dajem brojeve nit recenzije..Pa.. gdje sam ja.. jel ovo forum??
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|