BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

U Sarajevu trenutno provjerene izgleda samo ona kod ekonomske i ona sa alipasina sto radi i u autu… Ako neko ima nesto za trade, nek se javi pp

BANJA LUKA☺️ Maja 26 godina/ 170-60-4 Nudim oral i klasiku seks, u mom smeštaju. Nikakvi xbonovi nisu potrebni. Plaćate kada dodjete Poziv ili whatsapp poruka za više informacija na 06680 9495

Trenutno u Albaniji na moru..
Ljudi moji kakvu sam djevojku hajmo reci iznajmio na tri dana i tri noci..Pa ovo je cisti sex da ce me dusa boliti kad krenem nazad..
Za to zadovoljstvo sam joj dao 4.000eura da je trazila jos i vise bih dao..Nase se nisu javile i jebaji ga..pored toga što sam je platio sve ostalo joj je placeno..Kako me iznenadila ujutro napravi nam kafu i doručak a nemozes skinuti pogled s nje..sva prirodna i bez sminke auuhhh...od mora uspio sam samo noge malo skvasiti.. jebes slanu vodu..samo lutamo po kafanama i restoranima a nocu kad smo u apartmanu nastaje ludiloo.. veceras tj ujutro u 3:00 igra Inter i to ce biti posebno spektakularan sex haha ..jebes i gledas svoj omiljeni klub..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh