BurnerCitac
Member
Misammmm aa EGE u banja luci je kinezkinja ? Ako da jel ruzna ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio si ti kod brazilki al iz crvenih njiva tu je bas zabaceno kako nema ispred nikog kad joj cojk i djeca ispred prose dol koga si ti naso farbat za one koji neznaju (Crvene Njive romsko naselje) to mozes farbat ove koji nisu iz TuzleEvo jedna recenzija od mene , nazalost ne mogu pronaci oglas njen vise na EGE , posto nisam juce mogao pronaci domacu djevojku za dupelizanje , javio sam se Brazilki iz Tuzle sa EGE profil Baby , rekla mi je da nije u mogucnosti za termin ali mi je dala broj prijateljice svoje +387 62 351 504 , javio sam se na broj , tamo je tamnoputa Brazilka, ugovorili smo na kraju pola sata termin po cijeni od 60 eura samo, mislio sam da je prevara. Prostor jeste malo zabacen teze ga pronaci , jer su uzele sobe u blizini skvera .Kada sam dosao ceka djevojka sa slike , ista kosa, lice sve kako mi je i poslala na Whatsaap , oral moze bez kondoma , ostalo sve s kondomom . Poze mijenja takodje sve , ne voli bas da jase umori se brzo ali ne odbija. Sto se tice komunikacije engleski zna neke pojmove sasvim dovoljno da se sporazumite u toku sexa , na kraju sam ostao sat vremena, ne gleda na vrijeme. Sve u svemu korektna usluga , iako sam bio skeptican jer je pristala na 60 eura i to joj je kaze najniza cijena.Da napomenem jos djevojka je cista i uredna i takodje nema niko drugi u sobama snjom niti ispred.
Imas druze broj ,pa provjeri da li je Brazilka djevojka ili nije ,takodje imas i djevojku kojoj sam se prvobitno javio s profilom Baby na EGE koja mi je dala broj , nemam ti se sta pravdati ,do tebe je .Druga stvar ako neko zna kako mogu ubaciti fotografiju ovdje,posto vidim da je tesko pogledati na Whatsaap sliku djevojke i javiti se ,pa da se uvjere pojedini da je Brazilka....Bio si ti kod brazilki al iz crvenih njiva tu je bas zabaceno kako nema ispred nikog kad joj cojk i djeca ispred prose dol koga si ti naso farbat za one koji neznaju (Crvene Njive romsko naselje) to mozes farbat ove koji nisu iz Tuzle
Joj jebes ti i transvestite i sve zivo sto hoda na dvije a mozda i na 4 noge jebes broj i slike smjesan si ba trazis po forumima raznim i trans i nema sta ne trazisImas druze broj ,pa provjeri da li je Brazilka djevojka ili nije ,takodje imas i djevojku kojoj sam se prvobitno javio s profilom Baby na EGE koja mi je dala broj , nemam ti se sta pravdati ,do tebe je .Druga stvar ako neko zna kako mogu ubaciti fotografiju ovdje,posto vidim da je tesko pogledati na Whatsaap sliku djevojke i javiti se ,pa da se uvjere pojedini da je Brazilka....
Trazim sta mi odgovara,nemam se sta raspravljati s tobom ,tako da ako trazis nekoga za bespotrebne rasprave da pises,pronadji nekoga drugog,nemam se sta s tobom ubjedjivati.Joj jebes ti i transvestite i sve zivo sto hoda na dvije a mozda i na 4 noge jebes broj i slike smjesan si ba trazis po forumima raznim i trans i nema sta ne trazis
De dromfuljo idi ga popuši drotu za cvaju i burek prođi se normalnih ljudi što imaju toliko dotojanstva da ga ne stavljaju u izdepilirane veprove! Lakše vam je cinkati i drukati konkurenciju nego se okupati i zube popraviti!Oj majko budala imal ovde normalno sta Romeo i Julija a ovaj Richard popuco
Nije lave..jer to ti je isto k'o da si ga popusio kunti i pantiJa najviše volim prostitutki polizati pičku i gurati jezik duboko, jel to vama ok?
Imas par Brazilki ne EGE i jednu domacuima li ljudi sta za tuzlu i okolicu?
De dromfuljo idi ga popuši drotu za cvaju i burek prođi se normalnih ljudi što imaju toliko dotojanstva da ga ne stavljaju u izdepilirane veprove! Lakše vam je cinkati i drukati konkurenciju nego se okupati i zube popraviti!
cek malo to ti mati dronfulja rekla ti ona kako su nju prije nazivali kurvin sineDe dromfuljo idi ga popuši drotu za cvaju i burek prođi se normalnih ljudi što imaju toliko dotojanstva da ga ne stavljaju u izdepilirane veprove! Lakše vam je cinkati i drukati konkurenciju nego se okupati i zube popraviti!
Svodnik od Sare tj Bojane se javio ooo dobro dosaoUbjedljivo najgori i najbolesniji na ovoj temi je Hajko.
Pokvari temu svaki put
U Sarajevu imate Bojanu fina Cura mlada
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |