Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jebote otac glupi, bolesniSv
Svaki dan ona ima 4-5 klijenata i to dobrih koji masno placaju, pa ti sracunaj. I raspitaj se malo o njoj. Stari joj policajac radi za 1200 eura. Odakle njima
Druže ja ne mlatim u prazno.Vi samo ovdje spominjete imena a jebi me u usta ako je iko dotakao do naide i lamije i vecine ostalih samo se prica u prazno
Jel možete mi poslati u pp broj od Jace iz Jelaha.Javi se u pp, imam broj
Ima tu jePozz, dugo me nije bilo..
Ima li one Minie, s onim najboljim grudima..posto imaju 2 s takvim imenom, obje su bile u Lukavici?
Mini crna lijepa cura jača malo grudi topozz drug,
imaju 2 , pa da napravimo distinkciju, razliku
Moze brojJel ko guzio ovu malu Amiru iz Tuzle, kakva je, i jel vrijedi 300 KM....molim ozbiljne recenzije...hvala
A gdje stan na rudnikuSv
Svaki dan ona ima 4-5 klijenata i to dobrih koji masno placaju, pa ti sracunaj. I raspitaj se malo o njoj. Stari joj policajac radi za 1200 eura. Odakle njima
Ako dodaš još 100 eura možda bi te i Iva obrijalaI moram obrijati cijelo tijelo ako hocu da mi famozma Iva izdrka kurac, i jos pri tome ponuditi 100 km na cijenu masaze
ti nisi normalan
![]()
.Poštovanje ,
Tražim neki ozbiljan kontakt po Hercegovini,
Po mogućnosti da cura nije stalno u poslu i da ne izlazi sa svakim ,odnosno samo po uzoj preporuci.
Plaćam ozbiljno i po dogovoru (iznad prosjecno naravno).
Ako se pronalazis u ovome, javi se u dm slobodno ili kolege ako imaju takvo nešto pišite ,počastim .. Diskretno naravno ,hvala i živili![]()
Daj brojS njom je lagan dogovor, ne cjenkas se i imas prolaz. Uredna je i top je.
Zar vas ima jos da uplacujete unaprijed..Ljudi da znate da je ona Amira iz Tuzle lažnjak. Nemoj da neko uplaćuje novac unapred. Sve je prevara. Sram Vas bilo ko god da je objavio da je profil stvaran treba ga banovati.
Ne samo obrijala i okupala bi ga uz to i popusilaAko dodaš još 100 eura možda bi te i Iva obrijala![]()
Pa onaj ko reklamira tu sigurno njemu treba kladionicaru propalomLjudi da znate da je ona Amira iz Tuzle lažnjak. Nemoj da neko uplaćuje novac unapred. Sve je prevara. Sram Vas bilo ko god da je objavio da je profil stvaran treba ga banovati.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|