Za cure samo - ajmo malo o momcima

Hahahahahaha
Istina
O čemu se ovdje priča uopće, vidim samo muške očajnike 😅
Evo meni je npr totalno morbidno da se nađem sa nekim i nakon tog susreta on misli da sam se ja obavezala na viđanje samo sa njim ako me nagradio taj put i da sam njegovo vlasništvo... red flagčina🚩
Kao nije ljubomoran i ispituje me o drugim muškarcima jer ga to kao pali, a onda se naljuti ko malo dijete i samo me ghosta.
Pa daj se odlučite što želite sa nama.
A zasto bi te uopce trebalo nagrađivati?...meni je to ocajno, svakom je nesto drugo ocajno.
Ja nagrađujem time da se potrudim da je partnerica zadovoljna u krevetu ili da nam je to desert nakon dobrog razgovora ili upoznavanja, a ne zato sto ocekuje nagradu.
Tesko je danas naci normalnu curu, zenu, ljubavnicu koja ce bit simbioza u real life i u krevetu.
A ocito vam je tesko naci i muske koji nisu ljubomorni i koji vas dave.

A zasto bi te uopce trebalo nagrađivati?...meni je to ocajno, svakom je nesto drugo ocajno.
Ja nagrađujem time da se potrudim da je partnerica zadovoljna u krevetu ili da nam je to desert nakon dobrog razgovora ili upoznavanja, a ne zato sto ocekuje nagradu.
Tesko je danas naci normalnu curu, zenu, ljubavnicu koja ce bit simbioza u real life i u krevetu.
A ocito vam je tesko naci i muske koji nisu ljubomorni i koji vas dave.
Mislim da si nešto krivo shvatio.
Pišem o transakcijskom odnosu.

Hahahahahaha
Istina
O čemu se ovdje priča uopće, vidim samo muške očajnike 😅
Evo meni je npr totalno morbidno da se nađem sa nekim i nakon tog susreta on misli da sam se ja obavezala na viđanje samo sa njim ako me nagradio taj put i da sam njegovo vlasništvo... red flagčina🚩
Kao nije ljubomoran i ispituje me o drugim muškarcima jer ga to kao pali, a onda se naljuti ko malo dijete i samo me ghosta.
Pa daj se odlučite što želite sa nama.
Površnom promatraču kao meni jasno je iz napisanog da te očito taj netko i njegovo neodgovaranje pomalo i nervira. Što reći, podrška, valjda će se lik javiti ... (y)

Počmeš izlaziti vanka Zagreb, Split ili di god već, budeš u điru, malo pokažeš curama da imaš love, usput moraš imat i sređen financijski život ( stan/kuća, auto...) i ne bit škrt, i doć će to sve na svoje onda...
Nije komplicirano, ali je komplicirano kad sjediš doma za mobitelom i tipkaš po forumu "Ima li koja za jebat" .... pa druže nije to kupovina auta pa pitaš Ima li tko Golfa!!!
A koji to mladi danas ima sreden zivot, stan, kucu, auto....osim ako mu caca nije u ADZu? O cemu ti pricas? Po tome samo oni mogu do sponze odnosno pičke?

Tretirajte kurve kao kraljice, a obicne zene kao kurve. I dobro ces proci.

Meni npr. sad vise zanimljivo biti redovit gost kurvi - ne samo za seks - nego i za obicnu komunikaciju. (Nego se zajebavati po birtijama, dating-portalima i to. Tko si, sta si, to te kurva ne pita, bar ne odmah.) Tj. ako uspijem biti redovit kurvi, nije to samorazumljivo! Nema bolje kad ti kurva nakon intimnog druzenja kaze, mozes jos ostati, imam vremena za tebe. I kad si njoj postao redovit klijent, samo nju nazoves - da i nije aktivna na portalima seks za novac - i pitas za (seks-)termin. Tako njih dvije-tri "imati", ma super! Jer, decki, mi uvijek placamo, zene za "one stvari" uvijek nesto zele za to! Ili samo tvoj novac, ili samo tvoje zivce, ili jedno i drugo. (A ovo trece je najgorje!) Istjeraj prirodu s bilo cime, opet ce se vratiti!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh