Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozak ko kikiriki...Obzirom na rječnik koji koristiš vjerujem da si takava generalno.Ma nemoj eto ti ces mi rec,i ja nekad imam pauzu nisam ja non stop na kurcu,a vecini vas da vam je picka umjesto kurca
Ja je ne bih ni djaba.Glupo mi je pisati bilo šta ozbiljno na forumu, jer je sam forum neozbiljan, uglavnom razumijem ja tebe, da se ljudi sprdaju, da su neozbiljni, al ti misliš da si neki mnogo pametni kurac, pa možeš da procjeniš odma na prvo pitanje kakav je ko ozbiljan, sa parama itd. Pa drsko odjebavaš i kurčiš se, pa drugarice i milione teške kurve, imaju manire. Možda si u kreveti i dobro, ako si i tu kurčevača, onda je to dno, možda i privučeš nekih ovih krkana i seljacina sa parama, al nešto ozbiljnije tu priču zajebi.
Kurvica je onaj tip žene sto ja ne bih pipno kad ne bih nikad jebo nikog u zivotu.Prekrupna,podebela,i sto je najgore arogantna napadne vas za ne bitnu sitnicu.A cijena za njenu uslugu i izgled nula bodova.Ako se vec odlucite placati 300 km imate mnogo bolju i kvalitetniju ponudu ovih strankinja na ege-uJa je ne bih ni djaba.
Debilu saljes brojeve na koje se niko ne javlj od osoba koje nisu u ovom poslu, lazes cim progovoris sve@Zenicc ovom prevarantu nista ne šaljite lazov trazi brojeve za razmjenu i poslije nista ne posalje molim vas da ga prijavimo da se rijesimo ne potrebnih profila
Kume imam dokaze ne javljaj se duse tiDebilu saljes brojeve na koje se niko ne javlj od osoba koje nisu u ovom poslu, lazes cim progovoris sve
Imaš li neki broj njen po imenu pitanje..Da li je neko nesto cuo ili zna za neku milf 40+ godina iz Tuzle predstavlja se kao Adelina ,cijena je 100KM okolina BCC ,tu ima prostor negdje
Koji joj je broj sad moze i ppPod imenom Sara prestala, nastavila pod drugim imenom![]()
Pa koja se “nova” non-stop javlja i nudi zadnih dana???Koji joj je broj sad moze i pp![]()
Držim te za riječ. Sviđa mi se kako si kulturna i lako se dogovoriti sa tobom sve. A izgledaš kao avionDocicu samo radi tebe duso
Ajd jesi ti neciji tip ha ha visis po ovom forumu da komentarises nekog kurvice22 samo ostro jako jebes seljakeKurvica je onaj tip žene sto ja ne bih pipno kad ne bih nikad jebo nikog u zivotu.Prekrupna,podebela,i sto je najgore arogantna napadne vas za ne bitnu sitnicu.A cijena za njenu uslugu i izgled nula bodova.Ako se vec odlucite placati 300 km imate mnogo bolju i kvalitetniju ponudu ovih strankinja na ege-u
Uzimaj im 300km uzivaj a vi koment i drkajteAjd jesi ti neciji tip ha ha visis po ovom forumu da komentarises nekog kurvice22 samo ostro jako jebes seljake
Broj nemam , cuo sam za nju od prije nekih 10 tak dana, danas takodje pricao s covjekom i on ganja broj posto je promijenio telefon , bio snjom i cuo sam potpuno istu pricu od svih , znaci stvarna je …Imaš li neki broj njen po imenu pitanje..
Ee konjino one marke dorat dok je takvih debila kao sto si ti koji imaju pileći mozak uzimaju nas i one koje ne vrijede ni 100 kmUzimaj im 300km uzivaj a vi koment i drkajte
Popusis ti ovom konju moze jesi skonto dat cu ti 100kmEe konjino one marke dorat dok je takvih debila kao sto si ti koji imaju pileći mozak uzimaju nas i one koje ne vrijede ni 100 km
Necu da dužim ne bitne stvari pišemo nije ovaj forum za gluposti glup si i nemam ja nista pricat s tobom i tebi slicnimPopusis ti ovom konju moze jesi skonto dat cu ti 100km
Mozda bi mama tvoja htjela pitaj je da mi popusi dat cu joj 100kmNecu da dužim ne bitne stvari pišemo nije ovaj forum za gluposti glup si i nemam ja nista pricat s tobom i tebi slicnim
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|